Pozeral som tie možnosti zakončenia rámu na kw. Neviem či ide konkrétne o W900 ale myslím že to je dosť podobné...Ide o rám z ktorého vidieť na fotke iba kúsok. A čo sa týka uchytenia zásteriek, tak to je taký galimatiáš že koniec. Videl som aj prichytené tak že zakrývali spodnú časť kolesa, mslím že aj na fotke to je vidieť....
Prošel jsem si archiv fotek a musím říct, že i u tak jednoduchýho detailu jako je zakončení rámu u KW existovalo a asi i existuje neskutečné množství variant. Přičemž tvoje neuzavřené podélníky nejsou zdaleka ojedinělé. Naopak, vyskytovaly se dost často. V podstatě se dá říct, že ať rám zakončíš jakkoli, neuděláš chybu. Vedle továrních provedení existuje spousta dodatečných úprav. Tady je jen pár příkladů, převážne s otevřenými podélníky. Jarda
Jardo díky za foto.... Áno sú tam desiatky možností a kombinácií a ušte aj tie sú upravené rôznymi spôsobmi. Ja som tiež trochu pokročil. Dokončil som nádrže a dorobil to ukončenie rámu. Svetlá som dal tak ako som dal. Dole pod rámom zanikali.....Zásterky som trochu podvihol. Rozmýšlam aj o nejakej lávke nad rámom (v miestach nad vzdušníkmi).
Vyzera to super...ten ram si ukoncil skvele..veed v jednoduchosti je krasa..aj tie svetla su fajn..ako si pisal moznosti je strasne vela...a co kus to ina moznost...len tak dalej
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Nedalo mi dneska to zložiť len tak nasucho. Takže nádrže sú na mieste. Výfuky sú len priložené na skúšku... A teraz je na mieste moment rozhodnúť kam sa ďalej uberať. Kanada, sever USA, Austrália?
Ubírat se můžeš v podstatě kamkoli.Stačí zvolit správné uložení řízení.Já by jsem si to dokázal představit jako Australský auto.Ale to bude tím,že teď kolem nich dost googlim a pouštím si ty jejich videa.Je to moc hezký a v podstatě nemůžeš s tímto šlápnout vedle.Pavel
Pavel ma pravdu Pali....bude s toho pekny australan len spravit spravne riadenie...pekne dekaly a bude to krasavec...a ked amerika tak amerika....mas to perfektne....
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Pavle to je pravda. Australske trucky su najkrajšie. S palubkou problem neni mam aj RHD pre W900. Ale asi bude problem to uloženie čo vedie k riadeniu to už je na lavej strane.... a teda aj otočiť prednu napravu....
S tím otáčením nápravy opatrně. Spojovačka by měla zůstat za nápravnicí, bráno po směru jízdy. Převodka řízení musí být napravo. Její výlisek budeš mít asi obráceně. A když Aussie, tak kulatý blatníky nad zadníma kolama. I když to není 100% pravidlo, vzhledu to pomůže.
Hej. To je jasné. Čo sa týka blatníkov - gulaté tomu pomôžu, ale možnosť je aj gumenné prekrytie alebo videl som aj fotky s klasikou ako je toto. Ale asi to zostane tak ako je...USA. Pavel.