Tak a na nějakou chvilku poslední fotečky-páč mi došly barvy a budu čekat na přísun.S fotek už se dá alespoň trochu nahlédnout na to jak to bude vypadat.Prohřeškem oproti předloze jsou zástěrky-těm jsem neodolal a chtěl je tam mít p
Opravdu výborná práce,už se to začíná podobat reálné předloze. Vedeš si skutečně výborně. Jen tak dál. Ty zástěrky jsou jako opravdový. Z čeho si je dělal? Předpokládám, že jsou tištěný na papír a nebo je to snad solartex (KFS).
Tak ty náboje jsou dlouhé a já víceméně zbírám odvahu je zakrátit abych to nepodělal.Zkoušel jsem to na jenom vraku a a praskl mi náboj i část disku při odvrtávání a to moc nepovzbudí k opakování .Jinak zástěrky jsou z evergreen destičky 0,25,zprohýbaný zapalovačem a na nich jsou dekály ze stavebnice.Musím říct,že ty obtisky v krabici nejsou vůbec špatný.I palubní deska na kterou jsem to požil seděla parádně.Pavel
jj.přecedo,pravdu díš.ještě tě tu neznají jinak nástřik super a ty doplňky alcadem taky.bordel neřeš,holt musíš začít častějc vysávat.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Já bych to s tou špínou tolik nepřeháněl. Na takových autech to není příliš přirozené. A není jednoduché špinit auto, když se vám pod patinou leskne chrom nebo hliník. K takové věci se musí přistupovat správně už od začátku. Když je auto jako dobytek, je potřeba se podle toho zařídit už při povrchovce kabiny, při používání chromu a podobně.
Nepochybuju, že Pavel tohle moc dobře ví. Spíš to píšu pro ty, kteří si to neuvědomují a nebo uvědoí teprve později. Nelze postavit leštěnku a totálně ji zašpinit až po dokončení. To prostě nefunguje a nedělá to dobrotu.