1,57 mm to robi,preto som to neurobil! uz pri prvej tatre sa zniesla na mna kritika ze som to neurobil,ze to je bastard tatra,ze to musi bit a pod!tak ako blbec som to trhal a prerabal a vysledok? nikdo ten 1 mm a pol ani nepostrehol,pretoze ten 1,5 mm nieje vidiet,ale aj napriek tomu sa tu naslo vtedy par mudrakov,ktorym nepomohlo vysvetlenie ze to nieje vidiet pri tejto mierke,ze na podlozke polozena tatra nieje zo spodu vidiet,lebo aj kolesa boli vytocene atd atd napokon tu je utrzok viewtopic.php?f=158&t=43231&hilit=tatra&start=150
takze skratene ,tento x to nebudem robit ,vyrabat nezmyselnu suosost 1,57 mmpri tejto mierke chudaci 87ckari,u nich je to 0,6 mm
Přátelé podvozků TATRA, mám drobounkou technickou poznámku - přesazení poloos náprav je u T815 51mm, což v měřítku 1/35 činí 1,46mm. U T813 to bylo snad stejně. Ověřím si to zítra v práci u znalce.
to panacik: Hluboko smekám nad krásnou prací.
Edit přispěvku: V práci jsem si ověřil přesazení poloos T815 i T813 - je stejné a činí 51mm.
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice
Nádhera , jen tu slintám. Paráda . Pokud by bylo potřeba nějakých fotek a rozměrů přívěsu PV 16, nebo T 815 tky tak písni na soukromou zprávu. Co jsem v Army tak je možnost nafotit mou soupravu. Držím palce . Milda PV
Stavbu nehodnotím, tam máme jasno, že vysoká úroveň. Ale když prohlídnu ty přípravný práce a rychlost stavby,tak jsem nucen si vyGOOGLovat kolik má na slovensku den hodin a týden dnů.