no vypada to paradne, bude to hezka souprava... kazdopadne, mel bys dostat bobrika odvahy, ja takhle polozit model pred kocoura na stul tak udela tlapou ping a mel bych ze soupravy stejnej Airbus, jakej jsem si ted koupil
Bude to parádní souprava, v porovnání s tímto budu mít já (snad jednou) jen obyčejnou "mega plachtu". A kde bude souprava k vidění v březnu ?? Polsko nebo výstava v Praze ?? Já přívěs asi taky nestihnu, ale zase už mám hotový kola a nemusím se trápit s Michelinem. Tady taky jeden "šílenec" staví autopřepravník. http://www.wettringer-modellbauforum.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=34972
Děkuji všem za inspiraci,aspoň vidím,že jdou na to i ostatní stejně jako já.Momentálně se věnuji šroubečkům a zkusil jsem patinu výfuku,ale nevím,nevím.
patina je docela pěkná, vypadá to jako rezavý a obroušený před nějakou povrchovou úpravou a to myslím není špatný. Ale ty šrouby na vzduchojemech myslím nemají co dělat...
Pár fotek,aby se neřeklo,že nepokračuji.Nápisy na pneu mi v žádné reklamce nechtějí udělat,že je to malé a se stříkaním resinových dílů šedivím a dostávám vyrážku.Vůbec mi na tom nechce držet barva.
Pořád to vypadá zajímavě, ale k tomu resinu, já s ním u modrýho MB neměl problém, ale teď u toho červenýho mi na tom taky nechtěla držet barva, řešil jsem to s Kájou Krejčím a prý hodně důkladně odmastit, jelikož na tom zůstává to, čím se vymazávají (?) formy aby z toho šli odlitky dobře ven, takže důkladně odmastit.
Jestli si někdo z Vás ještě vzpomíná, co jsem tvořil na patláku, tak to stačilo pouze 2x předělat a myslím, že by zadní část odpovídala realitě. Jo když člověk neumí počítat . Tak nechť hovoří fotky.