Pomalu dozrává čas a já dolévám poslední resinové součásti pro model.Těch bude v kitu 133 což je už docela slušná porce dílů.Když se ještě připočtou díly tišté a leptané bude o zábavu postaráno-to každému garantuji!Příště už snad nahodím fotky hotového kompletního zk.vzorku který se právě dokončuje.Pavel
Spolu s Diamondem jsme také zhotovili alternativní sadu kol.Jedná se o kola 11-24,5 na discích Alcoa.Tyto kola se vyskytují v podstatě na všem možném i nemožném co v USA jezdí někdy tuším od 80tých let.Pro toto auto se tedy dobově moc nehodí,ale fotky na to jsou.Úplně jiná liga je použití pro Kenworthy W900,K100,Peterbilt 359.Kola mají zadní hrubej vzor Bridgestone,přední vodící hladké s drážkováním Stelmark.Disky jsou odlity na pevno spolu s gumou,nálitek umístěn na vnitřním spodním okraji.Ke každé sadě bude komplet sada šroubů-na zadní jiné,na předek také jiné.A v neposlední řadě komplet bubny i s náboji.Pokud by je někdo chtěl tak pouze na přímej dotaz u mě.Jedeme dál.Pavel
Pavle, co napisat, uz tri roky sa venujem vylucne papierakom a vlastnym strankam a vlastnym autorskym modelom, ani ameriky mi velmi nic nehovoria, ale Tvoje autorske pociny stale sledujem, chodim sa sem kochat, ako odliatky, tak aj potom hotove veci s Tvojim nezamenitelnym podpisom... proste krasa. A tiez si hovorim, ze by raz nejaky kusok, ale ako by to dopadlo...
Dneska jsem si vyzvednul balík s kolama a mohu je všem jen doporučit, jsou krásný a chci poděkovat Radkovi a Pájovi za skvěle odvedenou práci jen tak dál, chlapci
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Honzo děkujeme,jsme rádi,že se líbí. Další zkoušení leptů,další úspěchy i nezdary na cestě k cíli.Takže né vše se podařilo a bude se zase trochu čekat.Ale to je asi v podstatě jedno.Až to bude tak to bude .No,z věcí co už vyšly jsou v pořádku loga,sleeper,šibenice výfuku,kastlík s baterkama a uchycení pásů na nadrže.Ono těch leptů nebude ve finále málo a tomu autu to hodně pomůže.Pavel
Dnes dokončen zkušební model.Vše co je ve stavebnici je na svém místě.Vývoj a výroba modelu trvala 5 měsíců a 7 dní docela tvrdé práce.Nezbývá než si přát aby se dobře zapsal i u budoucích majitelů. To je ode mne v tomto tématu zatim vše.Nemám teď opravdu sílu na ostrou stavbu,ale ono to přijde a pak budu moct pokračovat.Pavel