To je fakt , červenej kenworth k100 je fakt parádní... Kolega mi průběžně posílal fotky ze stavby (sice jen takový mázlý z mobilu)ale i tak sem to moh sledovat od začátku jak se z westernstaru pomalu klube kenworth. Říkal že když na výstavě v Kh viděl tu mojí hranatou kontejnerovou zrudičku tak mu to nedalo... a dobře udělal.. opravdu se mu to povedlo....skvělej nápad .. sem moc zvědavej až ho bude mít komplet i s návěsem.
Kdepak...měl jsem v plánu krátýho bobra na kulatý popelnice a dlouhýho na klasický sídlištní pozinkový odklápěcí kontejnery na kolečkách... a že bych i ten kontík zkusil z plechu z plechovky nějak vysochat... ale říkám si k čemu dvě vlastně skoro stejný auta.. tak uvidím až dodělám dlouhou co s ní... a pak mám tam už nějak moc rozdělaných MS..
Tak od soboty až někdy do března - dubna máme (MK bílina) modely vystavený v království železnic v praze..je toho 7 vitrín. Přes čtvrt roku budu mít doma prázdno ve vitríně.. už to vidím jak za tejden budu fňukat jako Glům ..kde sou moji milááššci Holt budu muset pohnout a něco dodělat aby to nebylo tak prázdný...
konečně mám zase nějakej malej proges.. ..to samotný patlání to mi ba, ale to vybalování, ukládání nářadí a uklízení bordelu to mi vyloženě se.e se do toho musím vyloženě nutit....a za celý svátky sem se k tomu donutil jen dvakrát...