Dlouho jsem se hoši(kamarádi) vyhýbal nějakým komentům.....ale vůbec nevíte na jak tenký led se pouštíte..... a já osobně si myslím,že ani jedno nedopadne dobře....ale tím vám nechci brát vítr z plachet..........
Čus, pokračuju po nějaké době v tomhle tématu. Jen jsem změnil název jak je z něj jasný Tak už ani Vegáč a ani Ondra už s auty nejezdí) a budou tu dvě auta najednou, protože na nich dělám společně, auta sou sice docela podobná ale při tom úplně jiná. Ted jsou ve dvou vrstvách barvy a čekají na přebroušení. Kromě Michelinů a kulatých lamp na střeše je vše vyráběno samodomo. Spousta z vás auta viděla na posledním Patláku. Dál to vzhledem k časové náročnosti v práci a volnému času který se snažím věnovat rodině, půjde pomalu .)
Přílohy
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Jen doplním, šedá je Ral podle štítku na originálu. Modrá se zdá hodně tmavá, ale je to zbytek barvy přímo od Hvězdy Vegáče co měl na opravy a lakování, takže ta by měla sedět taky
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
no nejak aj mna v poslednej dobe zacali bavit scanie,,..vidim ze mas krasnu flotilu krysote
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.