Konečná podoba předního kola.....odborníci určitě poznají,že jsem to zkopčil od Honzy Roseckého..... tímto mu děkuju za jeho stránky,kde jsem podchytil jak to vyrobit a nemuset kupovat ty od KFS
Sleduju to od začátku a musím říct,že je to moc moc hezká stavba.Jak úrovní detailů tak čistotou stavby,lakováním.Kolem vánoc jsem ji taky chtěl dělat,ale její čas pro mě ještě nedozrál.Rád pokoukám jak to dotáhneš do cíle a budu držet palce.Pavel
Ahoj všem.....tak jsem zase udělal malej krůček.....vyřezal jsem základní tvar vrchního plechu,ještě mě čekají ty úpravy co jsou namalovaný nahoře na papíře....což bude dost děs.....s tím plechem se nedá vůbec pracovat....je to nerez.....už si je rozhodně nikdy nekoupím.....a zůstanu u těch od CTM,to je trošku jiná liga......
Ahoj......tak jsem konečně po dvou dnech loulání dokončil vrchní krycí plech....myslím,že na tu bídu se to relativně povedlo.....takže hurá do laku....
Vypadá to dobře, jen před lakem bych to vyzkoušel, jak jsem měřil jak se řiká 2x měř, jednou řež zakrytování mně taky čeká, jen nevím jestli je vcelku, nebo rozkouskovaný, nemám na to vhodnou fotku
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Ahoj...aby to nevypadalo, že nic nedělám..... po ataku kocoura,kterýmu se zřejmě nelíbil odstín barvy a dal mi to svým činem dost razantně najevo jsem musel kompletně všechno vymáchat v brzdovce a začal všechno od znova.....to mě donutilo pár věcí předělat tak jak to na zkutečným autě vypadá dnes,ale to je jen takový moje uklidňování,abych tu němou tvář nemusel předat nějakýmu útulku..... a ješte jsem vás chtěl poprosit,jestli nemá někdo na prodej ty přední rozšiřovací lemy na blatníky.....mají je v rajchu,ale zatím nic jinýho nepotřebuju,tak bych nerad objednával jenom tenhle jeden kus....díky předem