Samozřejmě nemyslím olej z pístnic, ale takovej ten celkově lehce mastnej povlak, kterej ulpívá na ruce během provozu. Prostě by to mělo vypadat, jako 10-letý auto, který je v permanenci, ale když ho spláchneš vapkou, řekneš si, jo, to je pořád slušný auto Hraju si i s myšlenkou na nějaký provozní šrámy - třeba clona šlehnutá od větve, nějaká bule na kabině...nejlepší nápady přicházejí za pochodu, takže se sám nechám překvapit
Dan
"Kdo CHCE, hledá ZPŮSOBY. Kdo NECHCE, hledá DŮVODY"
Jo tak teď už chápu, co myslíš, já pořád přamýšlel nad obalem pístnic... Nemám aktuálně nerez nebo chrom matroš (anténu, trubku atd.), kterej by to ideálně imitoval.
Dan
Jsem rád, že se vám pitva TGAčka líbí, pánové... Přikládám pár fotek dokončeného zadního čela a střechy, do jejíhož středu jsem zakomponoval aerodynamický tunel pro lepší přítlak ve vysokých rychlostech při jízdě z kopce
K tomu Emeku, který zmiňoval Honza - je bez debat, že hotová bouda ušetří spoooostu času, měření, řezání a tmelení, ale já si tím rád projdu - je to zase zkušenost do budoucna. Samozřejmě to nechci nijak zlehčovat a bagatelizovat, ale ta překopávka kabiny, i když se bude logicky týkat i interiéru, není zase tak složitá, jak to vypadá.
Dan
Přílohy
20150128_182642 – kopie.jpg (29.18 KiB) Zobrazeno 2942 krát
Díky Honzo, jen mám dobře nafocenou předlohu a díky bohu jsem ve fázi, kdy mě ta stavba strašně baví Neboj, taky dost tmelím - jsem zvyklej dělat s klasickým žiletkovým odlamovacím nožem a ty řezy jsou někdy děsivý