Kabina bude napevno nebo jí budeš sklápět? pěkný detaily i povrch u mých dvou leštěnek jsem motor neřešil ani podvozek ne, páč pod zakrytováním nebude nic vidět, to samý u motoru
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Kabinu určitě nebudu lepit napevno.......i vrchní kryt je na autě nad rezervou i nad nádrží otevírací,což se pokusím nějak vymyslet taky....když už jsem s tím strávil tolik času .....hlavně chci nechat otevřený dveře u řidiče....tak vymejšlím panty,aby to sedělo a vypadalo co nejlíp.....ale to je hudba budoucnosti.....
Tak zase malinkatej posun.....konečně hotová druhá bočnice a rám za kabinu.....a ten motor je špatnej,bohužel o tom správným nevím....nevím kde ho sehnat,ale až třeba nebude jednou co dělat,zkusím ho nějak uplácat...... teď mám v plánu dokončit přední nárazník a vrchní krycí plech a všechno už napasovat napevno.....objednat ještě pár drobností z Anglie,jako třeba linky a čirý čtvercový světla....jelikož jsem blbec a nechal si poslat oranžový místo čirejch a pak konečně ta kabina a obtisky....což vidím jako největší problém.....musím se poohlídnou po nějakým šikuloj,kterej by se toho ujal.....