Nádherná sada. Na tohle měřítko je to až neuvěřitelná úroveň detailů. Převodovka se mi zdá trochu protáhlá na délku, ale v tom šasi se to ztratí. V každým případě je to parádní kousek a kdybych se toho měřítka nebál, tak do ní jdu taky. Jarda
Moc hezký!.Podobnej koncept a rozvržení modelu samotného zřejmě jednou zvolím i já.Zatím si na to netroufám.Je to pro mě takovej "Mount Everest".Jednou na ni,ale dojde .Pavel
Díky pánové, ta převodovka byla dělaná podle fotek a výkresů z prospektů. Změřenou ji nemám. Ale snažil jsem se, aby začínala a končila tam kde má. Horší je to se šířkou. Jde tam tak tak. Rám se u ní bude muset ubrat (ono to je tak i v originále) a čerpadlo jsem musel ulomit a pasovat napodruhé. Zkrátka ne vše se povedlo, jak jsem si představoval. Takže až dostanu odlitky zkusim to složit a doladit. Pokud z toho nevyleze paskvil, nalejeme co formy daj. Rád bych se podíval do Brna a pokud to stihnem, vezmu pár kousků s sebou. S cenou musim počkat až budou hotové formy a první odlitky. Předpokládám, že se nebude moc lišit od jiných výrobků této kategorie...
Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat zvláštním bytostem, které opouštějí teplo rodinného krbu a v šeru vlhkého sklepení za řevu vývěvy vytvářejí tyto skvosty . . . . .