Ahojte po dlhom čase som si zaobstaral pištol aj kompresor..je to úžasná vec..každému doporučujem..zatím tu pridám foto ako by mala vyzerať čo si o tom myslíte.?
Honzo išlo skor o to skúsiť niečo odlišné i ked už tá scania je dosť nereálna v čsad..našiel som na tvojom webe foto s tým istým polepom aj ked dosť váham či to tam nechať ..Bouviere sú super ešte raz Dakujem
Nereálná je, ale jsou nereálnější věci a přesto u ČSAD jezdily. Teprve nedávno jsem se dověděl, že u ČSAD jezdil třeba jeden Berliet TR... Fantazii se meze nekladou. A navíc, bavíme se jen o době před revolucí. Po revoluci jezdily v mnoha ČSAD právě takovéhle auta...
Práve nedávno som našiel zvláštnu kombináciu farieb LIAZU od ČSAD, a taktiež som si všimol cestou do školy v jednej spoločnosti kde kedysi sídlila pobočka ČSAD stojí starý modrý náves vyzerá to ako skryna s velkým logom ČSAD..a ten náves má minimálne 40-50 rokov..nato ako vyzerá...musím to pofotiť..
Ono to s těa pruhama je takový složitější. V určitým období byl docela problém na auto vůbec něco nastříkat, někteří vedoucí to zakazovali. Jinde to šlo a je docela dost zdokumentovaných aut v pestrých barvách...
Ten návěs by bylo dobfé nafotit včetně toho loga. Mohl by ses tam zastavit?
Tak vám prikladám pár fotiek ide o interier kde už len príde dorobyť hrnček čsad a záclonky ..na motore urobené vstreky kde príde ešte pár káblov. Rám je zatím v prvej fáze farby takže príde ešte na tom pár vrstiev je to poflakované.. a taktiež predlžený nárazník kde príde ešte natiahnúť tmel z bočných blatníkov ..aby to bolo do klínu. a skúšal som prvú hrdzu...Tú su fotky...