to to dopadlo .. tatra bude do odbarvení . tentokrát bude bíla i oranž. email. barva .. protože sem zjistil že se email a kkrylát nemají rády. to znamná že i končim s barvamy tamyia ! .. takže zejtra odbarvování .. ( fotit ten hnus ani rači nebudu )
dopadlo to .. . .. myslim že je to 100% lepší než před tím .já jsem spokojenej, co vy ? jinak si nevšímejtě těch kol že nejsou přesně v blatníkách, je to rychle nasucho seskládaný ...
.. stáje přemýšlim co po podložce ještě pohodit,.. vypadá to že tam asi přijde ještě nějaká paleta ale napadlo mě taky jawa pérák ( půvpdně jsem ho stavěl jen tak ) myslim že se sajdou se moc nechodí ale kdyby byl bez sajdy a 2. sedla by tam mohl být ne ? ...
Přílohy
snad z ní alespoň poznáte že je to motorka, .. špatně se to fotilo
samozřejmě budu retušovat, ( jo a to víčko je tam kuli tomu aby mi kabina nespadla. nic jinýho vhodnýho po ruce nebylo )
tak co chybí : skla, tykadla , majáky , světla . ( a samo. před tim matt lak ) a lanko k jeřábu ... příští týden máme prázdniny takže to stopro vše dodělám.
ještě dotaz : ... nemám dát rači polomat než matt. :k
Přílohy
bohužel se mi někam zatoulali ty c panáčci. ( navigátor a řidič )
jestli jste si všimli tak na tatře proběhlo pár změn ( madla tad .. )
Ahoj,já bych se klonil vzhledem k měřítku k matému laku.Táta s takovou kdysi jezdil a lesklí to moc nebylo.Do dneška má T148 v téhle "kopřivnické"oranžové a po těch létech už to taky lesklí není.Jinak je to pěkná domácí soupravička.Pavel
dneska jsem si skusil zhotovit paletu a docela se mí páčí :.) .. určitě ještě jednu udělám akorát nwm co mám na to naložit ???? ,... ještě v prběhu stavby tatry skoušim jiné ''harampádí'' ale s tim se pochlubim až fotkama
tak je to v mattu, dneska mám matu plný zuby protože se mi nedávno vilil a jak nebil rozmýchanej tak v plechovce zůstal jenom mwtt pigment a trochu pojiva,... přišel jsm na to ale až když jsem nastříkal podložku,.. to sem s epak divil .. všude kde bylo nastříkáno byla ''jinovatka .. ještě že jsem to nenastříkl první na tatru. to bych se zbláznil .... no tak podložku jsem nakonec opravil od jinovatky ( málo míst ještě je an opravení ) a stříknul jinym mattnym lakem. ...
.. k plotu jsem dal ''chčícího'' panáčka ( neni hotovej ) pak trámky a náházel na sebe palety .. pak jsem tam dal ještě jednu paletu se zvlnenim zrezlim plechem.
.. přední tažný jsem nakonec udělal ze stavebnice ( jenom borusil a tmelil ) a myslim že to vipadá přijatelně ...
.takže teĎ už jenom panáky a skla a stavbu můžu ukončit
Přílohy
ty háčky na uchycení kol jsem tam jenom lehce naznačil ale myslim že to nevypadá tak špatně
bříza se mi nakonec podařila ''oživit''
a tady močící chlap :D :D .... a nebo máte jinej nápad kam ho dát ?? ( jinak dřív měl zbíječku ) :D
myslim že paleta vypadá pěkně, jinak aby ybla takhle ořachaná to byl účel