koubasek: bude to tam kazdy mesic na ty bily mista koukam jako blazen, od blesku to asi nebude, ale ve skutecnosti tam nejsou asi nejaky erekce na slunci
tak trosku pokrok, ladim to tak trochu do Holandskyho stylu...
(a uz jsem zjistil, proc to na fotce vypada, ze je ram nenastrikanej do tech mist se totiz nedostala ta "spina" nebo "stin" nebo proste cerna barva... a ram je tam trosku svetlejsi, kdyz to nasviti blesk, jeste to zesvetli a udela z toho bilou )
Tak jsem rád, že se to tu hejbe. Tak co, budeš snižovat kabinu? A co dekály? Vlastní výroba nebo Drážďany? A ani jsem nevěděl, že v Truckeru je znova modelařina...
prace kvapna, ho**o platna Vcera jsem lepil na boky samolepky, co byly ve stavebnici (takovy ty stribrny plameny), ale dneska uz se mi nelibilo, jak kopirujou spary (dvere, bocni schranky)... tudiz jsem se je pokousel sloupat, nejdriv nasucho, pak na mokro a nakonci ponorenim do vody... lec kdyz redite barvy vodou, meli byste pocitat s tim, ze po pulhodinove koupeli to s nima neco udela.. konkretne tak podivne nabobtnaji a pripravi vam nejednu bezesnou noc pri odbarvovani... takze krok zpet a znovu
Hm, to je škoda, že jsi na to nepoužil to co se jinak používá na obtisky běžně a to jsou obtiskový vodičky. Vyrábí je Agama, lepší jsou zřejmě od GSI. Díky nim obtisky zkopírujou absolutně všechno včetně pozitivních výstupků i rýh. Dost dobře to je vidět na korbě bedforda, kde nebylo problém nalepit obtisky i přes prkna, kování a dokonce i dorazový špalíčky, kterými se bočnice opírají o kola. Doporučuji je všem, bez toho bych se dneska do obtisků vůbec nepouštěl.
Nakonec, jsou zmíněný doporučený chemii (2.díl) u mě na webu...
nedlloyd: ja ty vodicky ani nic podobnyho (vycet jsem tu i figl, jak to udelat bez vodicek) nepouzil schvalne, nechtel jsem, aby to bylo zalezly do spar, chtel jsem to proste preruseny jako v realu
hapik: rychly ohne uz jsou pase, uvidime, co se mi zalibi ted
...kazdopadne jsem vcera propadal stavum cireho silenstvi, uz jsem malem objednaval novej kit.. ale ve dve v noci, kdyz jsem nemoh usnout, jsem na to vlitnul a alespon trosku to pofackoval... pridelal jsem si tim kopu prace, ale snad se nakonec povede a nebude nic poznat...
Ono kdyz se to schova do spar a spary jsou predem pekne prosrabnuty a pak se zakapnou cernou barvou, vypada to jak to vypadat ma. Jak jsi to chtel udelat jinak?
Ty žlutý světla budou celkem zajímavý, pač sem si jich na modelech moc nevšim. Jinak mi tam moc vzhledově nepasujou zástěry, ale to bude asi otázka vkusu, a pak se mi zdá, že máš špatně slepenej balon na levym předku
Matěj "MACÍNO" Macháček ---------------------------------------------------------------------- "Tenhle svět je sice super, ale někdy neni tak úplně super." Rozestavěno: Mercedes-Benz Actros 1844 SCHMITZ
To kolo je teda nic moc ale kdyz to nebude videt... barva se mi moc libi, na fotce to vypada jako metaliza, ale asi neni ze?? A taky mi tam moc nesedej ty zasterky.