to Míra Z:tak ho skus prosím vyfotit,mě ten tříosàk láká.A Ty jsi jeden z těch díky nimž neumirame ve Veselí žízní:-)?Jak máte ty pěkně pomalovane Atega nebo Fusa co mají na korbě ten lákavý náklad?
Lukáš93 píše:To asi musí bejt vočistec vyhazovat tu plachtu pořád nahoru co?
mirazapletal píše:Jojo, CS Cargo má i soupravu MB s 3osým tandemovým vlekem, jezdí s ním pro Plzeńský prazdroj a vozí s ním co jiného než pivo. Vytěžují tu soupravu skoro na 48tun celkové hmotnosti, normálně totiž i na tandemu vozili jen 33palet, takhle můžou vozit 38 palet a využít tak celou ložnou plochu, trochu se divím, že na to pořídili jen 440koníkového medvěda, ono CSC taky šetří kde může, to že silnější auto by mělo menší spotřebu páprdovi v kanclu nevysvětlíte. Jezdí k nám na sklad, skoro se mi ho dnes podařilo vyfotit ale baterky ve fo´táku byly proti.tak někdy příště
Globetrotter.XL píše:mirazapletal píše:Jojo, CS Cargo má i soupravu MB s 3osým tandemovým vlekem, jezdí s ním pro Plzeńský prazdroj a vozí s ním co jiného než pivo. Vytěžují tu soupravu skoro na 48tun celkové hmotnosti, normálně totiž i na tandemu vozili jen 33palet, takhle můžou vozit 38 palet a využít tak celou ložnou plochu, trochu se divím, že na to pořídili jen 440koníkového medvěda, ono CSC taky šetří kde může, to že silnější auto by mělo menší spotřebu páprdovi v kanclu nevysvětlíte. Jezdí k nám na sklad, skoro se mi ho dnes podařilo vyfotit ale baterky ve fo´táku byly proti.tak někdy příště
jen upresnim ze ty auta maj minimalne 3..jednou jsem je podezrele casto potkaval a rikal jsem si, ze to je moc velka nahoda potkavat porad to samy auto.. no a pak jsem potkal dva za sebou a tretiho ovlajeckovanyho nekde uplne jinde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník