Pístnice udělej z antény ze starýho rádia, máš tam opět na výběr tak 5-6 průměrů podle sekcí a píst je ideální z evergreenový trubky, opět je na výběr dost široká škála průměrů, ale pro tebe je nejdůležitější vnitřní průměr pro danou anténku. Antény řežu dělícim kotoučem v proxxonu a oko strouham z destiček...Todle je sice praxe z hánulky, ale není důvod aby to nešlo i v Monty měřítku.
Tu antenu si schovávám až na valníkovej návěs...... zatím občas radio maká v práci.. Mechanizmus jsem nahrubo udělal z toho co dům dal ..čili rozřezal jsem kus třížílovýho kabelu. Ještě musím nějak zmohutnět pístnici ..něco na ní navlíknu..zatím to vypadá moc tence a drát se taky natře chromem..
vono to natahuje lanem s nějakým hačkem a ty kontíky jsou v předu na spodku nějak vybraný.. co jsem hledal tak jsem dohledal že amíci tomu říkaj debris box či yardbox a maj ty pístnice různě buď skloněný dopředu nebo dozadu takže to vemu něco jako tohle a jako je ten výkres tý hračky co sem dával nahoře... akorát udělám jinak ty lyžiny na spodku kontíku ty budou fiction....
Lepty na liazky... bejt to atraktivnější měřítko a kvalitnější stavebnice tak to by šli tak tři druhy masek, dva druhy zrcátkek , stěrače, poklop na střechu, u tahačů třeba ty plechy na bocích i se slzičkovým plechem, pořádný středy kol, poklice předních šroubů, stupačky... ale jelikož se jedná o MS tak to vidím že to bude běh na dlouhou trať ... Pokecáme v kutný hoře