Ahoj...tak už asi po desátý píšu,že je skoro hotovo....ale poslední dobou tohle auto už moje nervová soustava přestává zvládat.... ale teď už už opravdu jen pár drobností který jsem při kompletaci stihnul podělat.....zadní dekl nárazníků na čep posadit řidičévi dvěře spodky spoilerů za kabinou a světla na kabinu.....a to už snad nějak dopadne..... Je to nic moc,podělal jsem spoustu věcí,ale už to tak nechám aspoň budu mít co zlepšovat na tý druhý....
Jelikož jsem vemeno a neumím to nafotit,tak budu muset nejdřív někoho ukecat....a nemám tam nalepený ty vrchní světla....ale mám na to ještě měsíc a půl....to stihnu
Tak můžu konečne říct,že je hotovo....trvalo to dlouho,ale mám to z krku.... na autě je spoustu chybek....ale líp už to prostě nedám....pozměnil jsem ještě přední pneu za ty od Modelmakershopu a vypadá to líp než ty balony z návěsu....a hlavně moc děkuju Matwejovi který se mě ujal a namaloval a zařídil mi všechny obtisky....bez něj by to takhle rozhodně nevypadalo.... moc díky...víc fotek dám do galerky až seženu nějakýho vokurku kterej to kloudně nafotí....