No až tak zlý si není. Pásky by tomu asi pristali tenšie ale ja myslím že keď na to príde ešte baliaca fólia, mierna patina a možno etiketa bude to v pohode. Aspoň som na to vsadil. Jo a ty tehly už prekladať nemôžem, sú zalepené a akýkoľvek pokus odlepiť by ich rozdrtil na mále kúsky. Jedine že bych ešte pridal dva pásiky tak ako na fotke a zbytok zachytí fólia.
Budu ti zase trošku oponovat,nechceš ještě přehodnotit tu folii ? byla by škoda zakrýt (i když předpokládám že folie bude asi průhledná-kuchyňská balící) ty cihly když už jsou tak parádní,přidal bych teda asi ty dvě pásky jak jsi kreslil a fertig .....ber to prosím jen jako můj názor
Áno, fólia je číra. Jako ja bych ju tam ani nemusel dať ale príde to potom blbé lebo v prvej zákrute za tehly vysypú z palety, nie? Predsa len tá fólia to aj trochu drží pokope.
Zrovna včera som takúto konfiguráciu ťahača s prívesom aj s naloženými tehlami predbiehal na dialnici. Boli to tie väčšie tehly ale tiež oranžové. Mal po dve palety vpredu a vzadu, umiestnené boli za sebou s asi pol metrovými rozostupmi. Previazanie som si až tak nevšímal ale určite to bolo omotané fóliou. Palo.
Peter,ja ti doporucujem zafoliovat,dat tie rohy po celej dlzke palety,bez pasok,porom jedna gurtna cez dve palety,tak to vozim a nakladam ja,,len bohuzal som dlho neviezol tehly,inac by som ti to pofotil jak som slubil ,,ale na fotke je to podobne,,jednoduche balenie ,,
Přílohy
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Ivane ja sa som to včera študoval po internete a narazil som na kopec spôsobov. Rohy boli väčšinou tak ako to mám ja alebo po celej dĺžke alebo neboli dokonca vôbec pri tomto type tehly ktorý mám. A všetko opáskované. A na tehlách ako si dal fotku to bolo tak ako píšeš, rohy po celej dĺžke alebo bez rohov a zase bez pások ale i s páskami. Väčšina zabalené vo fólií s nejakým papierom alebo etiketou na jednej strane. Ono by sa dalo to spraviť všelijak...
Heluz Libochovice cihly nepaskuje, vezl jsem je jednou, nechal jsem si to nalozit jako Wienerberger (ktery paskujou) a hned jsem to rozsypal. Ty folie jsou jen takova kosmeticka zalezitost. Normalni cihly neudrzi ani nahodou. Jakmile to neni spaskovany, je to na...
Tak po zrelej úvahe som usúdil že tie rohy bude najlepšie dať po celej dĺžke. Pokiaľ je to tak ako píšeš Honzo, ostatné tehly by popadali takže tie rohy bude vhodnejšie dať po celej dĺžke ako aj písal Ivan.
Hele, zrovna v tom pripade tvejch cihel mi to prijde OK. Spaskovany to je a ta paleta neni vysoka. Ty novy tvarnice jsou vysoky a strasne se to kejva...a navic ty to mas rovnany napric, kazdy patro jinak.