Honzo,teraz ta slepicka dostala ten spravny tvar,,lubi sa mi ta kombinacia barev,,slusi jej to ,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Honzo,vypadá to moc hezky i když se nemohu ubránit takovému tomu dojmu,že se koukám na nějakej "angličák".To je asi ,ale údělem leštěnek.Udělat to uvěřitelně je strašně těžká disciplína.Ale jo,dostalo to s tím podvozkem konečně nějakej tvar a někam to směřuje .To už dáš.
PS:Krišote,co je s tou tvou slépkou co jsi měl na E-Dayi?Pavel
Čekal jsem, jestli si toho někdo všimne a jouda nezklamal je to malinko delší, než by mělo být, vycházel jsem z rozvoru našeho MANíka a drobátko je to delší, ale na funkci by to nemělo mít vliv upravil jsem lištu s pozičkama, aby tam byly 4 jako v 1:1, připravil jsem na stříkání hrazdu na hadice a kabely, doplnil pár šroubů na plech pod točnu a udělal zadní kryt ukončení rámu a dal pár vrstev na lopatu
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Děkuju za ohlasy, ale z toho tak nadšenej nejsem na fotkách to jde, ale in natura nic moc v mých očích od posledního postupu přibylo zakrytování rámu, to se mi docela líbí, zadní kryt se koupal v brzdovce a budu ho dělat znova, asi jsem pospíchal, a linkám se to moc nelíbilo, taky jsem malinko udělal na zadním nárazníku, dále je hotová hrazda na hadice a kabely co mně drobet nas.alo, je červenej prach na spojleru, všiml jsem si ho, až když jsem ho zalil lakem takže tak jeden krok dopředu a dva dozadu, doufám že s ní na patláku pohnu
takhle to vypadalo před lakem
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník