Menší postup. Doladil jsem těsnění a snad je to lepší + dolepil kryty schodů a pozičky do masky kryt na pravý straně je zkrácenej i v 1:1, pod podlahou je vzduchovej filtr, ten musím vysochat nebo vzít z vrakoviště
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
honzo,ta zaclonka na prednom okne je moc nizko,trochu bych ju dal vyssie,ked sa este da,,ale nabarvene to mas pekne, aj interier je super,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Ivane, asi máš pravdu, je níž než by měla být a to jsem jí při lepení dával výš při zkoušerní nasucho to vycházelo dobře, ale naostro se asi někde stala chyba a udělat s tím nic nepůjde, páč kabina je slepená, trochu se to ztratí po přilepení clony, snad
Děkuju Pájo, já jsem na ní taky zvědavej zkušebně mám posazenou kabinu na rámu, zatím bez nárazníku a postupně dělám na bedně a nádrži mezi I. a II. nápravou, bedna je v surfu a nádrž na něj teprve čeká, v surfu mám i droboť jako micheliny a světla na clonu
Skoro po týdnu přináším menší postup dodělal jsem bednu a nádrž i s pozičkama, nalepil přední nárazník a droboť mám taky v barvě, ale nefotil jsem jí spojler na kabině je jen nasucho. Zbývá hrazda na kabely a vzduch, boční křídla, zakrytování a celkový doladění a dopasování pod bednu na levý straně ještě přijde lišta s pozičkama, ale vyjdou mi tam jen 3 proti skutečným 4
teď už to vypadá, že bych jí do jabkova mohl dát
už to bude v cajku hlavně nepospíchej já ve středu zjistil to co už před strašně dávnou dobou řekl někdo slavnej Veškeré kvaltování toliko pro hovado dobré jest takže některý věci budu dělat znova a v klidu
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Zatím je čas, takže napohodu čekám ještě na leptaný světýlka a největší mazec bude šablona na zakrytování a pak musím udělat linky vzadu na ukončení rámu, takže práce ještě dost, doufám, že něco z toho na patláku dám