Dnešní aktualizací mi trochu spadl kámen ze srdce v neděli jsem dodělal záclonku, potom vymaskoval těsnění kolem předního okna a dneska jsem dal všechny okna a komplet sesadil kabinu chyby tam jsou hlavně u těsnění, ale jsem rád za okna, že konečně nejsou upatlaný a nemusím se za ně stydět
ještě zbývá zakrytování a výroba boků na rámu, hrazda na kabely a hadice, blatníky mám připravený, boční křídla budu dělat znova na patláku + pár detailů a celková kompletace a chtěl bych to všechno stihnout ještě s jedním modelem do Jabkova
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Interiér vypadá dobře, hlavně ty záclonky se mi líbí. Ale to těsnění kolem čelního skla teda nic moc, to by chtělo ještě poladit Horní hranu asi zakryje kšilt, ale ten zbytek budede vidět. (Sorry, napíšu sem něco 1x za půl roku a hned kritizuju , přitom s těsněním jsem taky posledně bojoval)
Máš pravdu koubásku, těsnění je nic moc, no vezmu jí na patlák a snad to nějak poladím, ale zase jsem si řikal, že než to úplně zku.vit, radši to nechám tak uvidím jak se to vyvrbí
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník