Krysote,,moooc pekne ,,ja scanie mozem, a pekne si to rozbalil ,,tisko sledujem ,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Přátelé, kamarádi, vyhlašuji soutěž o Zlatou brusli na Utopenci. Koho Albert celej den neuvidí tak dostane medaili Ne teď vážně, začal jsem řešit přední nárazník, ale mám zásek jak prase. Podle dostupných fotek má auto cca stený nárazník jako jsem měl já na Trpaslíkovi, tzn že je drobet nižší a na spodních rozích o dost míň kulatější než má třeba Zdeny na té své nebo ještě pár lidí od nich. Už jsem uřezal stupačky a pustil je o cca 1mm níž než mají být aby se spodní hrana opticky sladila a já nemusel dolepovat pod poslední schůdek ten díl který se tam dolepit má. Popravdě, nechce se mi celej nárazník o ten jeden vypr*anej milimetr zkracovat, říznout vodorovně, snížit, pak odříznutej kus říznout svisle v půlce aby mi ladila spára která je po obou stranach spz a pak dotmelit nebo dolepit přostředek. Zde dávám fotky abyste veděli co přesně myslím. Fotky jsou od Argmanů z FB, od Zdenyho z netu a od Robina Novotného, pokud s nima bude problém tak je smažu, myslim že je fotil kluk co sem chodí jako Bambino?? Takže řeším to, jestli to tak nechat a doufat že to zástěrky a mlhovky na rozích schovají a nebo jestli se s tím jebat a rozřezat to nebo jestli má někdo nějakej nápad jak to udělat aniž bych do toho musel řezat Díky
Přílohy
v kolečku je vidět to o čem mluvím, nekoukejte na to jak je který auto vysoko, ale na tvar nárazníku na rohu dole :)
upravil jsem spodek schůdků aby vypadal pokud možno nějak takhle
Vegáč
tenhle je na rozích kulatější
Naposledy upravil Kryšot dne 22 lis 2015, 10:08, celkově upraveno 2
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Když už se s tím tak mr.áš, nalepil bych na hranu nárazníku plnej evergreen a dobrousil ho do ostřejšího úhlu, nebo je možnost naplácat tmel a pak brousit, ale profil bude asi jednodušší až nastříkáš bílej pruh, bude to zase vypadat jinak tož fest do teho
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník