Matěj "MACÍNO" Macháček ---------------------------------------------------------------------- "Tenhle svět je sice super, ale někdy neni tak úplně super." Rozestavěno: Mercedes-Benz Actros 1844 SCHMITZ
Aby se neřeklo... a taky abych vám udělal radost...
Tak jsem začal na nápravě (je to docela problém, protože jsem na tom dělal naposled před dvěma lety a hodně jsem toho kolem modelu a předlohy zapomněl, takže si postupně oživuju co jsem s čím měl v úmyslu) ...rozřezal jsem náboje, protože podle mě byly ty středy moc moc dlouhý a moc to lezlo z disků ven...tak jsem tam cca 2 milimetry ubral a fouknul jsem to surfem...
Aby se neřeklo, tak jsem včera oddělal chladič z rámu (tenkrát jsem to lepil všechno vteřiňákem, takže to v pohodě rozlepuju debonderem) a předělal ho. Uříznul jsem kus sahary a vlepil do něj vrtuli na místo ůvodního hliníkovýho kroužku, kterej jdem udělal před dvěma lety. Takhle je to správnější a navíc mi to ušetří cca 3 milimetry o který by musel bejt motor posunutej směrem ke kabině a tam zrovna moc místa není...
Průběžně brousím a tmelím zadní blatníky...tak brzo bude zase nějakej progress...