Tak ještě jeden návrat - poslední k tomuhle tématu - slibuji. Po návštěvě kolegy modeláře u mě doma jsem se rozhodl ještě ke dvěma úpravám. Tou jednou bylo předělání masky auta na chromovanou. Mrzelo mě to už při prvním dokončení, že jsem ji tak neudělal, protože dle dobového prospektu tak některé sklopky jezdily a navíc mě čeká v budoucnu ještě verze Paystaru domíchavače betonu. kde tato varianta nepřichází v úvahu:
Tady chrom moc nejde
Demontoval jsem tedy přední ochranný rám, zamaskoval co se dalo a použil Alclad Chrome na iluzi chromu masky. Je fakt, že ten model pak vypadá jinak.
Tou druhou úpravou bylo boční šrafování na korbě. Pídil jsem se po obtiscích, ale nic jsem doma nenašel, byť 100% někde jsou. Vybrakovat obtisky ze stavebnice návěsu od Moebisu se mi nechtělo a decal od Lonestaru jsou krátké. Ebay i Google taky nic nenabídl, takže došlo na maskování a další stříkání. Docela by se tyto obtisky vyplatily udělat, čímž otevírám diskuzi na toto téma.....
Zde ale konečný výsledek a model už je opravdu ve vitríně, zatímco já sochám návěs od AMT a zároveň Lonestar....
Jirko,zase to o kousek prokouklo a i tak málo někdy stačí aby to nebyla nuda.Teď se jenom zamejšlím od jakého období se na US autech začaly ty reflexní pruhy vyskytovat.Přijde mi to jako novodobější záležitost,ale můžu se plést.Jinak Paystar se ti povedl,je to hezký.Pavel