Mrazák vypadá krásně, pěkný detaily. Asi budu opisovat, páč mně taky čeká v soupravě s trojkovou slepicí taky používám autolaky, ale neředím je, normálně na prasáka stříknu celej rám, bednu atd. Používám ho na velký plochy
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Podkladů moc nemám, mám pár fotek jak vypadá a udělám jen co bude vidět snažím se nedávat moc barvy, když jsou dobrý podmínky, docela dobře se slejvá nebo dát víc menších vrstev
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Tak jsem po delším rozhodováním zda dělat rozvody či nikoliv rozhodl že jo. Vím že se mi budete asi smát a nazývat mne nějakým zvířetem, protože ty rozvody nikdo nikdy na modelu neuvidí. No nabyl jsem přesvědčení že si je udělám, zároveň na nich potrénuju a nebudu mít pocit že na návěsu něco chybí. Udělal jsem aspoň náznak vzduch. ventilů dle vlastní úvahy je rozmístil na rámu a pospojoval potrubím z černého vlasce o síle 0,4mm (mělo by to představovat skutečný rozvod v plastu). Ještě používám i černý vlasec o síle 0,25mm. Rozvody jsem se snažil tahat a připojoval ke komponentům dle schématu. No dost kecání tady jsou fotky.
Kryšote dík, no to určite né páč to je tak zhruba asi všechno co mám na modelu udělaný. teď se budu snažit honem něco ještě udělat než půjdu zase do prac. procesu
Přesně jak říkají všichni, naprosto parádní. Vždycky rejpu, když někde chybí různý detaily, drobnosti, ale tady nemám slov. Všechny ty varovný štítky, šrouby co ani nepůjdou vidět, no a vzduchový hadice natahaný úplně všude, pecka.
Pánové moc všem děkuju za komentáře a povzbuzování do další práce.
Kryšote, relax bych sice potřeboval (nestíhám ani včas odpovídat na komentáře) mám toho nějak dost na práci, takže fakt nevím jestli pojedu na Prosek ? Jistě to tam bude hodně zajímavé.
pistonleros, hadiček je akorát.
GlobeCZE, Ty že máš cetky?, ale s tím zrcadlem bych to mohl zkusit!
koubasek, ještě musím vylepšit tu čistotu, jak to maj jiní tady.
lio01, jen škoda že ten vlasec není o trochu měkčí.