Dobře, to s tou kombinací je pravda, ty drátky ale budou vždycky pěkně rovný s přesnými ohyby, nikdy nebudou tak "pomuchlaný". To jsem chtěl říct i tím předchozím příspěvkem. Nechci ale nijak shazovat Tvoji práci, ta celkově úroveň má.
AtomeK: neboj se nic, zatim dala jen naboje, ty se pak dokoupej a na to sasi prijde kabina new R asi... nekdy, casem, za pet tisic let tak zhruba
Luke: ja ti rozumim, uviidm, jak to bude vypadat pod surfem, pak ty dratky jeste dorovnam, jde to celkem v pohode, jenze ted si do toho kazdou minutu strcim tak to nema smysl moc resit
chca nechca jsem si nasel cas zas jen o vikendu, ale aspon neco...
pustil jsem se do motoru, a avizuju predem, ze jsem v ramci zachovani dusevniho zdravi a uspiseni stavby o tisic let rezignoval na verzi s mezichladicem.. znamenalo by to sice vicemene natahnout jen dve trubky, ale at jsem si zkousel vzpominat jak jsem chtel na metody ohejbani kulatin, po pul dni me to omrzelo a vykaslal jsem se na to...
chladic bude asi celkem videt, tak premejslim, ze do nej vyrezu diru a vrazim tam chladicovej plectm
Myslim, že ten mezichladič je opodstatnitelná úleva. Je to dost práce a dost blbý práce (já to taky dělal a na tom rozestavěným podvozku jsem to dokončil) a souvisí to s předělávkou chladiče, pak je zase potřeba posunout motor, protože se to tam nevejde, vyřezat díru do kabiny, protože se tam zase nevejde motor...a tak dál a tak dál a je otázkou, jestli to přinese o to větší radost.
tak, v mezičase jsem jsi sfouknul jednoho bulíka aby mě zase chytla tahle červená příšera...
Podvozek už je jakž-takž připraven pro barvení, čekám jen na chladičovou mřížku
abych se nenudil, začal jsem si připravovat i kabinu... otevřený dveře jsem asi plánoval, kanibalizaci blatníků ne, ale jinak to nešlo, abych nemusel interiér vkládat po jednotlivých panelech