petrLn píše:vany11 píše:kdyby jsi nenapsal,že je z papíru,tak ty frajírci plastikový by prd poznali![]()
![]()
![]()
![]()
moc pěkná práce![]()
![]()
Víš, koukám na to a tak trochu nechápu, jo, je to hezký co vše se dá udělat z papíru to bezesporu, ale tak trochu mi uniká smysl a logika téhle stavby. Co je tedy smyslem ? Postavit papírový model a přiznat, že materiálem je papír a ukázat co se z něj dá udělat ? Nebo postavit model podobný ve všem originálu ?
Tady mi pak ale připadá, že autor si v té stavbě trochu neví rady, jednou se snaží oblé hrany za každou cenu vytvořit a ten papír pod vrstvou tmelu a barvy schovat a tedy nepřiznat. Podruhé zas, tam kde bych to nejvíc předpokládal, že bude tmelit, zase tmel vynechá a lepené spoje přiznáNevím asi je potřeba si vše vyrobit za papíru, ale třeba ty pochozí plechy by vypadaly líp a věrohodněji z leptů, konečným výsledkem při tý hromadě jinak poctivý práce a hromady času co se nad tím určitě stráví by snad měl být model co nejvíc věrný jeho velké předloze, nebo se pletu ??
Takhle mi to nakonec, marná sláva Vany11, připadá, že ti "plastikoví frajírci" mají na rozdíl od autora v těch konečných tvarech daleko víc jasno a ta modelovost a věrnost s originálem je u nich na prvním místě. Použitý materiál by v tom neměl hrát roli, to je jen jiná cesta k výsledku...
Tohle mi to prostě zatím připadá nedotažené, prostě hračkovité
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků