Trochu, polovička s mrnětem byla mimo hnízdo, tak jsem se snažil využít každou minutu. Těď už nemaj plavání a kroužky, tak to bude zase trochu náročnější . . . .
Teda tohle je naprostá bomba!!! Kdyby se náhodou v budoucnu zachtělo výroby pár kousků navíc tak se hlásím minimálně o jeden, páč na tohle může člověk jen a jen čučet s otevřenou hubou a ani nemá chut to zkusit taky páč ví že by to nedopadlo jako v tomto případě
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
Díky. Doufám, že to klapne. Ale nesmí to fungovat jako dnes! Vysavač mi sežral několik mnohohodinových součástek. Ani nevim jak dlouho jsem pocíval ten bordel a nic. Prostě nic! Budu je dělat znova. ( el kretýno ! )
Tohle není možný... Taková hodinářská práce! Tohle namnožit a prodat v limitce, tak si myslím že by se po ní jen zaprášilo a autorovi by sběratelé a modeláři líbali ruce!!!!
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"
Do hodinaření to má hodně daleko. Nejvíc mě štve , že spoustu rozměrů si cucam z prstu. Přepočítávám z fotek a výkresů. ( chtelo by to změřit originál ) Tak trochu počítam s tim, že až to budu dávat dohromady na ostro , pár věcí se asi bude muset poopravit a dolícovat. Torzní tyče určitě!