Bejt to tak nemá, ale deblně to vylejzá na všech dílech, no. Já jsem to řešil tak, že jsem to docela intenzivně brousila ztratilo se to. Nějaká vrstva barvy a laku taky udělá svoje.
urcite to bejt nema, jak pise ned.. a chci se toho zbavit, propadlina je jen optickej klam, ale to zebrovani vylejza hnusne.. zatim je na tom jen jedna vrstvicka surfu, aby to bylo na fotce hezky barevny, uvidim, co bude lepsi reseni, jestli to zalejt surfem, nebo obrousit.. zatim se v ramci jednoduchosti klonim k moznosti a) tak uvidime
Moje zkušenost z propadlinama je taková,že se je snažím vybrušovat bez tmelení.Cokoliv jsem vytmelil,byť sebelíp se nakonec po čase stejně propadlo a bylo to vidět.Jinak jedeš jako blázen! .Pavel
Tome, ja bych to taky vybrousil, na te prvni Scanii kterou jsem stavil jsem to zalil a stejne to vylezlo.. to vybrouseni obou spoileru bude trvat asi tak 10 minut a budes vedet ze to nevyleze.
ja si to jeste zpestruju kratochvilema, jako ze to slepim, nastokrat vytmelim a za par dni zjistim, ze modelarsky lepidlo zere plastovy desticky a vsude, kde je k nim neco z druhy strany prilepeny vzniknou ohromny propadliny (to samy plati i slabym plastu primo na modelu, trebas bocni spojlery atd.)... samy radosti.
btw. hosi, strasne se mi libi ta cerna V8 maska, ale nevim, jestli to pak uplne pasne k tem bilejm pruhum na boku... co vy na to?
prečo vyhadzovať, buď ich dáš na burzu, alebo si ich necháš na ďalší model, pričom pri tvojom tempe to bude asi za mesiac ale je pravda, že aj ten tvoj návrh je pekný, ale podľa mňa by tam sedela viac tmavšia modrá a + tie dekály "1oo ľudí, 1oo chutí"
Prestalo me bavit delat veci ktery trvaj dlouho a nejsou videt... a dal jsem se do veci, ktery trvaj dlouho ale jsou videt..
dal jsem nekolik zkusebnich vrstev barvy abych si i nazivo overil, jestli surfacer ukazal vse, co mel... vylezly nejaky drobny nedostatky, ale z vetsiny uz je to vsechno OK a bude nasledovat jeste par vrstev a pak nekolik veceru s brusnou pastou... az to nebude takovej pomeranc, budou se na to dat dat obtisky, zalakovat a zacit znova brousit a lestit... no ale uz to alespon bude viditelne pribejvat. Snad.
edit: zatim to vypada jako odstin modry ala Ceska posta... ale kdyz se to pekne rozlesti a nablejska, do toho si predstavim ty bily a hlinikovy doplnky... no, myslim ze to bude hezky