Pres vikend mam kupodivu mene casu nez v tydnu,takze delam pouze drobnosti. Tentokrat jsem si vybral motor. Predelal jsem vstrikovaci trubky od cerpadla,vlasec jsem nahradil naohybanym dratkem,coz vice odpovida skutecnosti. Dale jsem doplnil nejakou kabelaz ke starteru,alternatoru,cerpadlu,turbu ( chlazeni olejem + samospad do vany ) atd. Slepil jsem dohromady turbo se svody a pokusil se o znazorneni rzi,coz nevim jestli me uplne vyslo,ale myslim ze lepsi nez nic. Budu rad za komentare a za napady co vylepsit.
Zase kousek dal - motor v barve, jelikoz by to melo byt auto nejaky cas po renovaci,je ve stejne barve jako sasi. Stetcem natru nejake detaily,hlavne ho chci lehce naolejovat Turbo a vyfuk jen na sucho prilozene...
Jo ale tá moja zelená akosi moc bije do očí. Originál sa mi zdá tak zeleno-modrý, no uvidíme keď prejde ešte rekonštrukciou na intercooler tak to nejak zjemním dákou patinou. Inak Lukáši paráda
po zbytek tydne jsem pracoval na kabine,musel jsem docela dost tmelit,nakonec jsem vse zacistil a mohl lakovat. Bude to chcit trosku oprav,ale jinak to vyslo podle planu.