Pánové, děkuji za příznivé ohlasy. Dál jsem zatím nepokročil ale už je to jen otázka pantů vzadu pod vanou a vpředu u pístnice. O tahači zatím jen dumám. Líbila by se mi k tomu nosatá Scania ale to bych musel prolomit svou psychologickou bariéru a nakupovat "venku". Uvažujui o Mercedesu nebo MANu. Ale nemám přehled o stavebnicích. Co byste doporučili, aby se to nemuselo zásadně přešívat?
Maro, ptal se, co bychom mu doporucili, aby nemusel nic predelavat a ty poradis Actros
Uplne idealni pro tohle by byl nejakej new concept.. povedeny je TGA, jen zkratis v jednom miste ram, dolepis zespodu prouzek aby se uzavrel profil a udelas s tim hafo parady pripadne puvodni DAF 95XF
Podle mně by za ,,pískařskou" sklopkou mělo být auto s nízkou kabinou,není to sice pravidlem,ale slušelo by to tomu asi nejvíc......GlobetrotterXL,Super Space Cab,nebo Megaspace není podle mně to pravé ořechové,New koncept by byla po detailnosti nanávěsu podle mně taky ,,špatná volba".....co takhle MAN F2000,pěkná poctivá stavebnice bez závažnějších chyb (až na lemy blatníků a kastlíku baterek...obojí lehce napravitelné),dobově je to taky ještě k sobe snesitelný...
Pravdu ma ten chlapec... a u F2000 by se dalo pekne vyradit s patinou, navic se ted necha sehnat prave s nizkou kabinou
(btw. Joudo, ja ty vysoky kabiny nezavrhuju pac spousta tehle aut je bazarovejch z mkd z ciziny, kde se povaluje spousta vysokejch kabin... ze se pak nevejdou pod zadnou nasypku je vec druha )