Moc se mi líbí tvé modely zemědělských strojů. U nás ve družstvu kousek od kladna tenhle lis ještě mají a tahají ho zetorem 7745. V sobotu v plzni jsem obdivoval oba modely. Takhle naživo je to něco jiného. Prostě skvělá práce
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Já už do kamionů chodim jen kvůli tvým a Panačikovým stavbám, jsou prostě super. Né že by ostatní tady nestavěly parádně, ale jejich předlohy mě moc neoslovují.
Koukám že stojánek v oji je zataženej takže bude zapřaženo a bude i plivat balíky?
Rozhodl jsem se podělit se s vámi o svou vizi, stodvacítka se mi bohužel nehodí kuli obrácenýmu rejdu a tak alespoň dorazím posledního z plánované série crystalů, tedy 8045. Vejtra bude mít sklápěcí plechovo-síťovou nástavbu na balíky...
Mas to moc pekne Martine Libi se mi ta povrchovka. Je uplne stejna, jako si pamatuju z ruznych navstev dvoru v JZD Jsem zvedav, jak se poperes s tvorbou baliku slamy. To bude pekny orisek
S těma balíkama to vidim jednoduše, až dodělá traktor, pošle to na takový malinkatý pole a ten lis už ty balíky snad udělá sám, ne? Je to vážně paráda, už jsem ty tvý traktory viděl na nějakých soutěžích, a moc se mi líbili, tohle vypadá taky nádherně, opotřebení už máš v paži.