Ja by som ti mohol odporucit A4 folie, ktore sa pouzivaju na projekciu na meotare...myslim ze dostanes v kazdom papiernictve alebo copy shope...pouzival som to este kedysi davno na monti system...plna spokojnost....inac chvalim napad, a ide ti to pekne
Děkuju za nápady ohledně zasklení i za ohlasy na model. Variantu skel jsem nakonec zvolil fólii od Plusmodelu kuli její větší pevnosti a těsnění jsem naznačil plastikovými tyčinkami, práce to byla nudná, zde můžete posoudit na fotkách částečně vymaskované kabinky...
zdravim, vyzera to super, ale jedna vec mi tam vadi, a to je ten hrackarsky privesny cap...trebalo by ho odstranit a nahradit napodobeninou skutocneho...myslim ze by to bolo ovela lepsie...
Pěkný, moc pěkný, jen ten přívěsnej bazmekt by bylo opravdu lepší vyměnit, když už se s tim tak babráš.Jen by ti to ve výsledku schazovalo pěknej pohled na jinak vydařenej model.
O víkendu jsem oprášil stodvacítku a jedu dál. Respektive jsem se trochu vrátil a pár věcí udělám jinak. V první řadě jsem upravil př. blatníky, potřebovali zúžit, prodloužit vršek a zeslabit držáky...
Paráda.Suška to není ale opravdu perfektní.Škoda že nejni 7745.Jinak co se týče obutí tak je to ouplně jedno protože jsem měl na traktoru jedno kolo šípama dopředu a druhý obráceně,pak obě obráceně.Bylo to lepší do chmelnice