Ačkoli to možná vypadá lákavě, věřte mi, že při téhle stavbě trpím. Stavebnice od Auslowe byla tragická už od začátku, ačkoli alespoň umožňovala přiblížit se výsledkem k návěsu, který by měl s těmi australskými alespoň něco společného. Když k tomu přidám, že jsem na nich začal pracovat někdy před pěti lety, tak dostanu základ modelu, který nebyl ve všech ohledech postaven zrovna čistě a zrovna při stříkání tohle vždycky vyleze na povrch což se samozřejmě stalo i teď, jakmile jsem šel se zelenou na rám. Spousta škrábanců a bordelu, který mezi těmi výztuhami na podlaze nikdo nemá šanci vybrousit a vyčistit, takže jsem se s tím smířila beru to jako fakt. Nutí mě to zamyslet se nad provedením návěsů v matných odstínech a prachu, protože jinak to bude hnus...
Já bych to s tím podáním moc nepřeháněl. Opravdu se mi ta prác zatím moc nelíbí a nemyslím, že je s čím se chlubit. Budu rád, když ten boj dotáhnu do konce alespoň na remízu... Jsem zvědavej, jak teď budu špinit Magnuma, aby k těm návěsům sednul...
A navíc mám teď obrovskou chuť do stavby jednoho ze čtyř aut, který mám teď v hledáčku a jedno slibnější než druhý. Ale než začnu něco většího, návěsy musí být hotový a chci to zfouknout rychle. Ne odfláknout, ale zjednodušit a dokončit dokud na to je čas.
Pač to teda nejde jinak, namíchal jsem pár odstínů zelený, někde něco zesvětlil, někam nastříkal pár "hadů" tmavým odstínem a trochu se to srovnalo a už se na to nekoukám tak negativně. (to zesvětlení na fotkách hodně svítí, ale nevšímejte si toho, ve skutečnosti to je sotva vidět, fotky to hodně vytáhly...) Nalepil jsem podvozky, měchy oblepil černou izolačkou a toť pro tuto chvíli vše...
Přílohy
Naposledy upravil nedlloyd dne 11 bře 2009, 15:17, celkově upraveno 1
teda fuj vysokoškolák a taková hrubka jinak ale pěkný.. líbí se mi ta spojovačka, nýnžto ta zelená zatím vypadá velmi jedovatě.. vím, že to pak patina hodně stáhne
Ta zelená je taková...zelená, no...jako na rámu Macku. Je to docela hezkej odstín ale jak říkáš, určitě přes to půjde nějakej pískovej nebo hnědavej filtr, takže se ten odstín změní...
Fakt je, že na tý části s točnicí jsou zatím jediný jemnější detaily. Myslím, že jak to budu postupně doplňovat, bude to ožívat. Mám dost obtisků, jemný leptaný obrysovky, docela se mi povedly světla, na rámy mám připravený nějaký bedničky a sud na vodu, čubu na druhej návěs...ježišmarja, to bude eště práce
Teda Honzo pěkně Ti ten vlak roste, myslím že mu do metru moc scházet nebude viď Doufám že máš dostatečně velkou vitrínu S tou remízou to vidím špatně myslím si, že to bude opět vítězství stejně jako u předešlých modelů.
jen mě překvapuje,že na tom prvním návěsu jsou hodně blízko konci rámu uložený vaky. Asi určitě tam bude nějakej nárazník se světlama,ale asi bude hodně nalepenej na těch vacích, že? Třeba na tom druhým návěsu už je to o něco dál...
Lukáši je to tak, na tom točnovým návěsu jsou nápravy nacpaný hodně dozadu... Na těch valníkovejch je to různě, ale podvozek je tam jen nacvaknutej, dá se s ním hejbat...