Tak já, něž na podzim začnu modelařit, si tento model budu muset dohledat někde v Galerii hotovo, protože tady se na tempu nepolevuje. Moc se mě to líbí a koukám jako blázen Standa
Nádherná práce, jen tu koukám a koukám. Práce na S5T nějak usnuly, ale jak se vrátí nálada a odměřím si podvozek tak se k ní vrátím. Držím pěsti a těšm se na tvé dílko. Přeji hezké dny plné sluníčka a modelářského umu. Milan
tak drobnosti a drobnosti! svetla(zadne,horne)tazne ,nejake tie kable,hak,krakorec,......ten krakorec aj s kozlikom ostanu na pevno,vsetko nasadene skusobne!dal som aj dve fotky s privesom,len sa mi nezmestili do foboxu
prerobil som aj nadstavbu,hlavne kvoli naklonu!v podstate ak som dnes dobre pocital treba urobit uz len 10 veci a tatra bude teda co sa tyka vyrobi hotova
Skvělá modelářská ruční práce, gratuluju. Měl bych však připomínku k lanům. Myslím, že by se daly pořídit lepší. Zkus u Vás v galanterii nítě s lycrou, jsou pružné a hlavně nechlupatí. Byla by škoda, kdyby tvůj parádní kousek měl chybu na kráse. Něco takového viz foto. Ať ti to staví. Dušín
Přílohy
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.