Tak vážení , dneska jsem předělal bobek na zvedačce , snad se trochu podobá předloze ... bobek je průhledný , nejde moc vidět ... použil jsem konec z propisky a plastovou destičku no a kousek z původního náboje .... Poskládal jsem to nasucho dokopy a začínám tomu přicházet na chuť ... už to trošku vypadá .... čekají mě ještě opravy na nápravách , nějaké díly upadly po sundávání původního laku .........
Ještě koketuju s tím , že si postavím jinou točnu .. podle mě se ta ze stavebnice moc nehodí a když už sem si hrál s pojezdem , tak bych ji snad zvládl vysoustružit
Hochové blíží se čas surfování a poté čas cákání barvy .... a já mám problém ... já totiž nevím , v jakých barvách tuhle slepici chci mít Jediný co vim je , že chci kryt bateriáku a celou kabinu včetně předních blatníků v jedné barvě ... a šasi nečerny .. chci , aby aspoň trochu vylezla kabeláž ....... z internetu mam milion fotek barevných kombinací a už se v tom ztrácím ...poradíte ??????? chtěl bych znát Váš názor .... Děkuji.....
Určitě bych hledal inspiraci u holandských aut, protože holanďani prostě ví jak na to a a co těm autům sluší.Nemyslím tím zrovna hodně barevný auta typu např. Ceusters, ale jezdí u nich i mnohem aut s jednodušším ( na lakování ) zbarvením, který vypadá stejně dobře. Pokud nechceš černý šasi,volil bych asi červenou, ta je hodně používaná i na skutečných autech a nezaniknou ti detaily.
Dík hoši ... zrovna projíždím stránky Truckfanclubu a kochám se Ceusters to je fakt maso , to bych v životě nenalakoval ... potřebuju něco nenáročnyho , bo nemám stříkací pistoli .. o modré jsem už taky uvažoval , i ten červenej podvozek v kombinaci se zelenou jsem zvažoval ...Hodně se mi taky líbí v.d. Vlist ...