Dodělávám poslední věcičky,které budou spojeny s vydáním "Eska".Zhotovil jsem držák výfuku,držák filtru sání vzduchu a logicky dospěl k hlavnímu kameni úrazu a tím jsou -jak jinak zrcátka.Je to Americký auto,tudíž problém.Né,že bych je nedokázal udělat,ale problém nastane,když se tento díl má odlít a ještě větší,když ho má dotyčný modelář začistit.Na Peterbiltu 351 jsem je udělal a výsledkem bylo,že jsem na svém modelu dělal stejně nové z drátu.Stejnou zkušenost učinil i Tony u svého auta.Proto jsem se rozhodl,že v této sadě budou pouze tělesa zrcátek bez trubkové konstrukce.Tu si každej bude muset udělat sám.Do sady buď přiložím výkres jednotlivých podsestav už v měřítku a nebo nějakou šablonu.Ještě upozorním na jednu věc.Z pravidla se na těchto autech vyskytovalo dvojí provedení-Yankyové,jak nazývají Australani Američany měly zrcátka uchycené na dveřích a tudíž se spolu s nimi otevíraly.Australani je měly napevno uchycené na skeletu kabiny.Vzhledem k tomu,že auto od Amíků by se muselo celé přestavět tak se budu zabývat pouze Australským vzorem.Pavel