Krásná práce, Honzo . Pustil jsi se do toho hezky od podlahy Je fajn, že to necháváš formovat, to by byla škoda to pak nevyužít i jinde, byť třeba jen částečně, nebo jako základ pro další úpravy.
Ondro, právě že převodovka i motor jsou stejné pro mnoho dalších a stěžejních příbuzných náklaďáků, takže to mám připravené tak, aby se to dalo použít beze změny. Přiznám se ale, že na tom po nějaké době dělám asi tři týdny a už mám zase tendenci utéct k něčemu, kde nezáleží na každém šroubku. Je to náročná práce a divím se, že to na Papouškovi zvládáš a neodskočil jsi mezitím k něčemu méně náročnému, co stačí jen slepit a nabarvit...
Honza 'ned' Rosecky píše:.......... co stačí jen slepit a nabarvit...
No, vždyť jen slepím ty svoje dílky a nabarvím Ale, vážně, já to nutkání prostě nemám, protože mně to vytváření všech těch nových věcí nesmírně baví. Něco, co se jen slepí a nabarví mně moc neláká, asi jsem už příliš velký skrečoholik
No, člověče, taky jsem si to myslel a moc jsem o tom přemýšlel už když jsme se o tom kdysi bavili. Ale zjišťuju, že mi to celoročně nevyhovuje a občas potřebuju při těch všech složitostech v práci a na náklaďácích doma vypnout a něco jen slepit a nabarvit. Tady je krásně vidět: tisíc lidí, tisíc chutí a každý si musí najít tu svoji cestu
Takže jak říkám, motor byl odeslán a čekám až se mi vrátí odlitý. Měl jsem tendence a chtělo se mi utéct zase k něčemu jinýmu. Znáte to - stavíte něco složitýho a tak by to chtělo nějakou krabičku na načerpání energie. Ale nakonec jsem se k tomu zkusil postavit jako chlap. Uvědomil jsem si, že ať budu dělat co budu dělat, stejně tři nebo čtyři auta, který mě teď lákají nejvíc jsou osmdesát devítky nebo osmdesát osmičky. Nemusí to nutně být třínápravová auta, ale Volva to jsou všechny. Takže je potřeba ten motor a...no a kabina. Mám jí doma a nebyla by potíž s její pomocí postavit během pár měsíců třeba malej taač 4x2 ať už bude z ČSAD nebo z Francie. Jenomže to abych si tu kabinu pak koupil další. A pak ještě jednu...
No, takže ačkoli jsem se kontaktu s kabinou doposud vyhýbal, musel jsem si přiznat jedno: bez ní to nepůjde a čtyřikrát tu od KFS kupovat a předělávat nebudu. To máte přístrojovou desku, podlahu, blatníky, uložení kabiny, cihly, cement, lopatu, kolečko, tašky, štěrk... Prostě nejde kolem toho chodit jako kolem horký kaše, vykasat rukávy a zkusit to. Totiž udělat si svoji vlastní. Vlastní kabinu vlastní koncepce s díly, které už nebude nutné pro přesný model přepracovávat a doplňovat. Tu si pak budu moct nechat zaformovat a naodlívat a osmdesát devítky pak budu moct sypat jako z rukávu. A nakonec budou možná i lepty a když se zadaří, bude ta kabina tak dobrá, že bude na prodej stejně jako kabiny Pavlovy.
Pracuju na tom necelý týden, začal jsem někdy ve středu a strávil jsem na tom v podstatě celej patlák. Mám hrubou představu o tom jak kabinu postavit a z čeho. Doposud se mi to daří v podstatě jak jsem chtěl a tak mi to dává sílu pokračovat, ačkoli vyhráno rozhodně nemám. Nechci tvrdit, že ta kabina je strašně moc složitá, nicméně bohužel jsou její boční stěny do oblouku jak v půdorysu tak i při čelním/zadním pohledu. Myslím si ale, že se mi to podařilo dobře vyřešit a teď bude hlavní oříšek střecha.
Oříšek to bude, protože to prostě nebude jednoduchý. Zadní rádius je konstantní, ale boční radius střechy se mění a tak to nepůjde tak snadno. Kopyto a natahování vůbec nepřipadá v úvahu. Chci mít tvar přesně definovaný a pod kontrolou. Neříkám, že to nepůjde, ale bude to chtít trochu práce a přemýšlení.