Díkas za ohlasy!Jinak další model určitě bude a určitě to bude zase US tahač.Vždyť by se tady za chvíli dělaly už jen slepice a proto je potřeba vytvořit nějakou protiváhu -nic ve zlím ale.....Jinak není to zas až tak jak to vypadá-spoustu věcí jsem ošidil atd.K vidění určitě taky někdy bude-99% mojich modelů bylo někde vidět a ani tento nezůstane doufám stranou.Bohužel Prosek nevyšel a do Pardubic ho asi brát nebudu.Takže v průběhu roku se snad najde soutěž kam by se dal vzít.Pavel
Pavle, i já se musím připojit. Jak jsem již dříve psal tvoje práce je vynikájící a moc se mě líbí.Takových modelů by bylo potřeba na modelfóru daleko víc. Myslím že svou přítomností si zde ukázal mnohýmjak se má co dělat. Peterbilt je postavený výborně a z mé strany neni co dodat. Zde je vidět, že neni potřeba stavět model s velkým množstvím doplňků a stačí skutečně jen model pěkně a čistě postavit. Jsem rád, že jsi si zvolil americký kousky, kterých je tady opravdu málo. Pavle jen tak dál
Pro Petr Ln:Na to uchycení nádrže jsem nezapoměl a vím o tom.V tomhle měřítku samozřejmě jde o chybu.Asi s tím budu muset něco udělat protože je to dost vidět.Horší je ,že mi ty pásy na nádržích nenavazujou na ramena ve kterých jsou zavěšený-daň za zkracování a špatné měření.Tohle se mi nepovedlo a příště už hodlám nádrže a jejich uchycení řešit jinak a lépe.Další chybou která je vidět a kterou na sebe prásknu je ta ,že do nich nevedou žádné přívody a našlo by se toho víc.Byl jsem toho modelu už zkrátka trochu "přejezenej" a jsem rád,že se mi to povedlo dostat do téhle podoby.Pavel
Jo to je přesně ono.. většinou na 90% nadšení ze stavby a posledních 10% ne a ne dorazit.. teda aspoň u mě. Jsem ráda, že to bude zase amerika.. je jich tu opravdu málo. Já přemýšlím, že příští můj model bude asi tohle download/file.php?id=365227&mode=view chci nějakou oddychovou, hezky chromovou nenáročnou americkou stavbu
Pro Henrika:tak to jsme na tom asi stejně,ale stejnej problém má spousta modelářů .K tomu co chceš stavět-je to pěknej model.Několik těchto "eaglů"už jsem postavených viděl a jsou parádní.Škoda ,že soudruzi v číně ve výrobě modelů nákladáků nepokračovali.Pokud je mi známo tak Fy.La France dělá už jen hasící techniku.Za druhé války stavěli nádherný těžký náklaďáky který se používaly hlavně jako vyprošťováky.Vybrala sis dobrou předlohu.Pavel
Tak po dohodě s kolegama z klubu to vypadá,že bychom jeli do Pardubek soutěžně a z toho vyplívá,že bych ho tam vzal s sebou.Takže bude k vidění tam.Pokud se někdo odsud přidal rád vás poznám osobně.Pavel