Já bych řekl, že zrovna v tomhle případě (Trailor tenhle a novější modely) může mít vrata nebo plachtu a je to úplně jedno, protože se toho udělalo tolik, že věřím že vznikly obě varianty. A zrovna Trailory měly vrata poměrně dost často.
Souprava se mi moc líbí, takhle to vypadá krásně čistě a ladí to k sobě.
Určite sa robili i bez dverí, to je jasne. Díky všetkým za komentáre. Cieľom bola čistota stavby, nič viac. Nejaké postupy, techniky zase pri ďalšej stavbe.
Jo, ty vrata bych vůbec neřešil klidně můžeš zapojit za 141 Scanii, fungl novej Schwarzmüler, nebo za novýho Magnuma starýho Brandejsa, takže je jedno, jestli je to novější, nebo není.
Hotovo. Ešte zapojiť prepojovacie kabely ale momentálne som nútený skladovať model oddelene takže ešte nie sú zapojené. Klaksony mi furt neprišli (nie že bych dúfal že ešte prídu ) tak ak sa mi dostanú niekedy do ruky, nahodím ich. Inak s foťáka som dostal maximum lepšie fotky už nebudú. Zajtra v galérií.
Přílohy
Naposledy upravil bouvier dne 21 říj 2011, 16:16, celkově upraveno 1
No, to ty štítky radši vytiskni na samolepící papír a něco tam dej. Ten hrb na dveřích není součástí dveří, to má být pro vytvoření plastičnosti toho štítku. Takhle je to blbost a vypadá to, že o tom buď nevíš a nebo že jsi se na to vykašlal. Ani jedna varianta není zrovna lichotivá... Nekaž ten model takovejma drobnostma.
Akorát teda bacha na to označení. 19.403 už je F2000, takže na tohle by mohlo jít něco jako 19.422 nebo tak něco... Aby z toho nevznikla blbost. Stačí myslím na bílej obtiskovej papír natisknout černou a hotovo.