Na wettringru dělal Forda z Renaulta Gábor a jak řiká Honza, moc z toho nezbylo z Forda mám doma palubku na anglickou verzi a asi jí přesochám na tu správnou stranu, palubku z obtisků mám taky, tak uvidíme škoda, že mám jen tuhle fotku a to už je upravená a stejně je na ní prd vidět
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Tak jasně,ale ten základ v té stavebnici je a je jen na každým,do jaké míry se stím chce prát.Navíc ta konverzní bouda od KFS,která určitě byla udělaná z tohoto už není k sehnání.Já říkám,že pokud člověk bude chtít,tak s trochou šikovnosti a nadhledu z toho základ pro Forda postaví.Pavel
Na modelu nic novýho, ale musím se s vámi podělit o informace, které jsem získal. Tyhle soupravy byly v Brně 3 a přišly i podvalníkama Cometto. Pravděpodobně po skončení své služby u ČSAD šly do hutí mám i lepší barevnou fotku, kde je líp vidět zadní část auta, ale nebudu jí zveřejňovat, páč nemám souhlas majitele a příště by se na mně mohl taky vykašlat
Díky Emile
Po delší době přidám pár fotek. Na autě průběžně dělám na Patláku jsem předělal palubku z pravý na levou, mám i kabinu v barvě a první vrstvě laku, ale tam ještě budu pracovat rám s motorem stříklej do černýho surfu a bílou pro modulaci, kola mám připravený a upravil jsem přední masku, vyřezal mřížku a nahradil jí průhlednou od Plusmodelu práce ještě nějaká bude, ale pomalu jdu vpřed
překopaná palubka, bude ve dřevě, když se zadaří
a jedna barevná fotka, kde je líp vidět bok auta, děkuju Emile
Jelikož mně Kryšot navnadil na Argmana, postoupil jsem drobet na Berlietu rám s motorem jsou v základní barvě, snažil jsem se o stínování, ale na fotce to moc není vidět, kabina je zalakovaná s nanesenýma obtiskama, ale ty ještě zalakovný nejsou intoš je v černým surfu, ale tam ještě pracuju na palubce, tak dám foto až bude hotová
Honzo, ta kabina vypadá dobře-nebo spíš máš dobře našlápnuto.Teď nepodělat těsnění a bude cajk.Rám se mě taky líbí,motor asi nejvíc.Co se mě,ale nelíbí je ta maska-to být tebou tak to předělám.Vyrvat tu mřížku do prčic,znova stříknout a dát jinou.Pavel
Já nevim, mě to přijde takový rychlokvašený. Jakobys to chtěl mít už za sebou. Nevidím tam tu lásku a péči co by si tohle auto zasloužilo. Ale to neva, já bych ho chtěl taky postavit
Kluci, částečně máte oba pravdu, ale ještě nejdu do galerie a práce tam ještě bude o tom žádná masku promyslím, dodělal jsem základ palubky a zbývá na ní přenést budíky a do toho se mi vůbec nechce, když vidím, kolik jich tam je imitace dřeva je obtisk HGW podstříknutý okrovou, práce to nebyla jednoduchá, páč je strašně tenký a trhá se a přijde ještě drobet retuše tady je origo palubka
a můj výtvor, který ještě není 100%
Kuličko....je pravda,že tu masku s těma mřížkama jsem ti pohanil už na patláku..... a ta palubka by si taky zasloužila větší péči.....tak nad tím ještě zapřemýšlej.....
Tady jen slovně bez obrázků, páč není co fotit palubku budu retušovat, fotka je hned po nanesení obtisků a teď k tomu horšímu. Odhodlal jsem se předělat masku, jenže jsem nedoufal, že vteřiňák bude tak dobře držet, až rozlámu spodní příčku masky vzal jsem masku z druhý stavebnice a bude reparát
Nastal čas přihodit pár fotek maska je po druhý upravená, kola jsou jen nasazená, obtisky zalakovaný práce tam ještě je hlavně s palubkou, do toho se mi nechce a na dalších věcí se průběžně pracuje