To už je v tuhle chvíli jedno.Uvidím co s tím.Zatím mě nespolupracuje pouze se zrcadlovkou,starej foťák to bere.Tak alespoň takhle by to mělo jít.Pavel
no Pavle,,,prezil som v tomto dafe cele roky a dokonca mam s kolegovcami od hanzalika aj jeden spolocny vikend na parkovisku zasebou,podrobnosti nebudem pisat,takze som velmi rad ked si pozrem profesionalnu pracu na stavbe dafika v tvojom podani,,budem sledovat a zelam vela stastia a uspechov ,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Ivane,nejsem profesionál a nikdy jsem si tak nepřipadal.Nerad bych někoho zklamal tím,že od tohoto modelu bude očekávat něco extra .V podstatě budou vyměněny a opraveny jen největší hrubky modelu-ty o kterých vím. Takže s W10 už se kamarádím a můžem pokračovat .Obě "účka" jsem vybrousil a vyhladil.Zamaskoval napojení na původní rám.Příčníky jsem vyřezal původní z rámu od Italeri,krom posledního.Mělo by to vypadat asi jinak,ale lenost vítězí.Náprava upravena,pouze lehce doplněním šroubů a výměnou přední části do které vstupje kardanka.Tam totiž u mého modelu nepasovala a bylo to jednoduší udělat nové.Na postaveném modelu z toho bude prd vidět,takže dobrý.Samotné zavěšení bez úprav,pouze u měchů odstraněny usazovací kolíky z vnitřní části.PAvel
Jedeme dál.Na nápravě jsem dolepil v zadní části stabilizátor???,jestli to říkám dobře.Dále pak jsem začistil všechny pneu.U těch gum mě připadá ,že jsou čím dál horší.Samej otřeb a blbě se to opravuje.Disky jsem si dělal původně na Volvo,ale jsou univerzální.Kotoučové brzdy jsou také upraveným odlitkem.U těchto konkrétně jsem dal menší válce,aby se to celé vešlo za nápravu.Náboje jsem dělal také původně na Volvo,ale krom nápisu DAF kterýžto by měl být na víčku mě to přijde stejný,tudíž nepodstatný.PAvel
Hoho,začínám mít dojem,že tohle je přesně to co jsi potřeboval.....bez nějakýho velkýho přemýšlení,s trochou nadhledu z toho bude moc pěkný auto a v Hanzošových barvách to bude pecka ! Prostě relax Docela bych i uklidil ze stolu to co mám rozvrtáno a dal bych toho ,,bratříčka" ve stejných barvách....
Jo jo,nehrotím to a docela si užívám.Kabina bude v podstatě bez úprav,její usazení a přední část taky,takže jen co zpřeházím rám už by to mělo být dobrý.Žádná křeč.Jinak pokud by jsi do toho šel byla by to paráda!Ale je to o chuti,člověk se nemůže do ničeho nutit.PAvel
Hmmm,Romane-díky za upozornění.Já myslel,že je spoiler jako spoiler a ono to tak není .Každopádně na fotkách co mám se vyskytujou dvě provedení.Jeden se vyklápí v celé délce,druhej z půlky.Ten celej je ve stavebnici jestli se nepletu,tudíž bych to předělávat nemusel nebo jo?A nebo je ještě něco špatně?Ptám se,nevím neznám .PAvel
No oni jsou oba jiný než ve stavebnici. Tam je ještě z 95ky. Já bych šel cestou toho spoileru v kuse, jak je na druhý fotce Jenom bych ho zakulatil a na tom spodním díle bych prilepil ten prolis, co je podél hned nad střechou. A basta fidli. Doma mám nějakou fotku myslím, kde je to dobre videt. Tak ji sem pak soupnu. No a když jsme u toho, ten boční spoiler za bočním kastlikem, tam je to oproti stavebnici jinak natvarovaný. Ale nalepeni kousku destičky to zpraví
Ále prosím tě. Srazíš jenom ten ostrej úhel, nalepíš dva profily a dva kousky destičky. Zdržení asi tak jednoho lahváče. Jinak bych řek, že tam už je všechno v pořádku.