Alebo skús rozobrať kábel na pripojenie internetu. 1m stojí ale 50 centov. Je v ňom 5 žíl (tuším) a dá sa použiť aj bužirka ktorá je užšia ako pri bužírke zo zvonkového drátu, a super sú aj drôtiky čo sú pod tou bužirkou ( v intern.kábli).
Vario612: Zdravím ťa, podklady sa hodia vždicky, ak máš nejaké nazvyš môžeš ich sem hodiť čo sa týka interiéru tak neviem. Sú tam nejaké rozdiely oproti predlohe? Ak áno tak daj vedieť. Ja som rozmýšlal len o nejakých plyšákoch za okno a vlajočky.
Samozdřejmě že jsou pokud vím tak z hlavy ti můžu říct, že budeš muset kapku překopat palubku, sedačky a středový tunel. Zítra večer ti sem hodim pár fotek ať máš nějakou inspiraci.
Zase som pokročil, čierny náter som striekal až dnes nakoľko doteraz neboli vhodné podmienky na striekanie vonku. Neodhadol som koľko farby budem potrebovať a tak mi to moc nechytilo zajtra to skúsim nastriekať ešte raz.
Tak som trochu pokročil ale potreboval by som radu. Na motore jejedna remenica na ktorej nieje nič pripojené podľa mňa by tam malo byť čerpadlo serva ale až tak sa v motoroch nevyznám (mám 13 rokov). Poraďte s výrobou toho čerpadla som už začal, nič extra.