Vít Doležal-T148 by byl pro mě velkej problém.Já budu rád když dodělám T815.I to bude s odřenejma ušima.Tím pro mě zřejmě téma Tatra končí.Rád to přenechám někomu jinému a budu rád sledovat .PAvel
Hmmm,nemysli si,že jsem ho už nezkoumal.Zajímavé je,že ač je višší,tak není těžší.Nejtěžší varianta je ta co stavím já F-8. Docela přehledně to mají popsané tady http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_F-Ser ... generation Mám také nějaké prospekty na tu šestku.Udělat by určitě šla,o tom žádná.Ztím největší problém kterej řeším je,kde vzít kola.Tyhle auta měly kola o fous menší kola než klasické náklaďáky a i když mám doma ledacos tak tohle zurovna né.Pavel
Pájo, tak mně napadlo, nešly by použít kola z Blitze nebo z Bedfordu od Emharu? Ale nevím jak jsou velký, páč Blitze doma nemám, ale Bedforda ti můžu změřit, kdyby si chtěl
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Tak Honzo trefa do černého.Ve stavebnici Opel Blitz je vše potřebné.Šestidírové disky a kola o průměru 38mm.To přesně odpovídá tomu co mi J.Moštěk kreslil.Možná to použiju.Díkas Pavel
Pavle, ako obyčajne super práca. Myslím že tie pneu by sa dali použiť aj staré amt pneu Goodyear (priemer 38mm). Pre info prikladám foto v porovnaní s pneu z reedície K123.
[quote="neophyte"]Pavle, ako obyčajne super práca. Myslím že tie pneu by sa dali použiť aj staré amt pneu Goodyear (priemer 38mm). Pre info prikladám foto v porovnaní s pneu z reedície K123.
Pavle,vím,že tahle možnost existuje,ale já je asi doma nemám (tyhle starý).Vím taky,že právě z těchto udělaly kola u KFS pro ty jejich Bedfordy TK atd...
Ty kola z Blitze v konfrontaci z výkresem a fotkama vycházejí myslím nejlépe.Nebo alespoň mě se tato varianta zamlouvá nejvíce.Jenže je tu zase jenže .Opla sice mám,ale postavit bych si ho chtěl taky.Mám jen jednoho a myslím,že už se blbě dá sehnat.Jedině ty kola nechat odlít,ale to je zase problém.Ach jo,to je pořát začarovanej kruh .Pavel
Pro srovnání kolo z Blitze a klasika AMT .Rozdíl 4mm je patrný a v šíři také.
no ty... to je poezia. medium trucks milujem. ale na ich postavenie treba budto mimoriadne schopnosti a dost skusenosti, alebo hodne prachov na resiny (a vo vysledku este na to este aj tak tie schopnosti). takze za mna len ostava len si zbozne priat nahodne release niecoho z tohto (asi naivne) a k tomu sledovat sem tam takyto kusok. v nasich koncinach mimoriadny projekt. nazivo ako, take brno?
Rone,máš pravdu,je to taková dobová poezie.Na druhou stranu,jak můžeš vidět v tomto vlákně,nemusíš mít nějaké větší mimořádné schopnosti aby jsi tohle přestavěl.Konec konců,tady to všechno uvidíš.Upravit tu kabinu asi zvládně každej,vyrobit šásko taky.Jediný problémy který mám jsou kola a motor.Motor jde eliminovat tím,že se tam nedá,no a ty kola se halt musej nějakým způsobem sehnat.
Pokračuju dále.Vyrobil jsem základ chassis.Jakejs takejs nástřel mi udělal Honza Moštěk (půdorys),boky jsem dle pérovek odhadl a dokreslil sám.Podélníky jsou vyřezány z 0,8mm desek a slepeny do "u".Příčníky jsou zhotoveny vrstvením 1,5mm desek.Celá sestava je díky tloušťkám a vůbec provedení docela chatrná,ale snad se to ještě zpevní přidáním dalších věcí.Pavel
Základ nového rámu pro tahač.V zadu původní rám z pick-upu.
Dnešek jsem věnoval celej zástavbě motoru.Nejdříve jsem jej tam nechtěl dávat vůbec.Neměl jsem ten správnej z C-600.Ale pak jsem si říkal a po zkouknutí dobových fotek taky začal přestavovat ten co je ve stavebici pick-upu.To co je ve stavebnici má jiné hlavy a tři karburátory.Připadlo mi to trochu divný na V8 .Výka jsem přebrousil ,odvrtal díry pro svíčky,předělal sání a doplnil většinu hačaperků podle fotky.Upravil jsem a následně dolepil také vnitřní plechování motoru.Vše sedí jak má.Nyní to zadrátuju a bude to O.K.Pavel