Honzo, díky, zrovna včera jsem si na tebe vzpomněl. Když si předělával kardanku, říkal jsem si, že to není moc vidět a že to je zbytečný....... No, není to tak, no. Tady je polotovar.
Malý progres v podobě zadních blatníků. Nějak se mi nelíbilo jejich uchycení na rám a proto jsem původní tyčovinu odřízl a použil jsem novou z profilu. No a neodolal jsem a vyzkoušel na zadním světle plech CTM. Myslim, že se fakt povedl a vypadá hodně dobře.
Svetla zatím resime tim zpusobem, ze je davame jen jako plechy a se zbytkem se clovek musí poprat sam. S tim resinem je slozita logistika, uvidíme do budoucna...
model mas moc pekny...mam tu nachystany ke stavbe taky man tgx xxl pd talleri (me se tyhle many moc libi ) ale budu to delat dle stavebnice (ikdyz uz ted pri par soucastkach jsem narazil na to, ze ne vsechno sedi jak u tamiye)
jelikoz jsem zacatecnik a delam osobaky tak se trochu te stavby mana bojim ale preci jen touha neco upravit je silnejsi a tak otazka za kterou asi dosanu po hube ale jak a z ceho treba si vyrobil dzak rezervy nebo tu delsi nadrz? staci nejak lehky popis a kde nebo co za tip materialu to mas (klidne odkaz na cz stranky na eshop abych vedel o co jde ale ziju v zahranici takze nakup v cr vpodstate neprichazi k uahu)
diky moc za info a fandim ti a drzim palce, tvuj postup ke zhotoveni modelu bude pro me slouzit jko navod na stavbu
PS: pokud bz mel nekdo zajem o foky pravostrannych aut tak neni problem
Honzo, idealni materialy jsou profily a desky od firmy Evergeen Scale Models. U nas bezne dostupne, predpokladam, ze v UK jeste beznejsi... prodava to urcite kitformservices.com
Tak tak, jak píše Honza, vše co jsem si vyráběl, je vyřezané a poslepované z plastových destiček. Za pár korun v jakémkoliv hobbymarketu (různé infocedule). K tomu pár různých profilů od Evergreenu nebo věci z vrakoviště. Nádrž je prodloužená druhou nádrží, co mi zbyla ze starého TGAčka. Výduť je opět poslepovaná z plastových destiček. Resinové doplnky mám odtud: http://an-modeltrucks.com
Neboj se toho, hlavně to sem dej do rozestavěno, určitě ti s tím pomůžem.
Ještě info jak pokračuju. Jsem ted furt v práci, ale pomalu makam. Kabeláž je natáhnutá, šasí je připraveno na surf. Kabina je na modro, je potřeba ještě něco dostříknout. Ale došla barva, musim skočit z práce k Eduardum pro novou. Obtisky by se měly brzo tisknout a pak jdeme do finále. Fotky nemám, nebyl vůbec čas. Ale asi o víkendu něco nafotim. Roman