Dík Luki. SMS som dostal ďakujem pekne, dúfam že si mal pod stromom aj ty aspoň 200-600 modelov. Ano máš pravdu na šasi to bude vypadať úplne inak. Ja som hlavne rád že som sa vôbec do káblovačky pustil. Napríklad na GMC Astre ktoré sa pomerne páčilo som to oproti tomuto maximálne odflákol . Ale do budúcna sa budem snažiť chyby odstraňovať. Link http://www.car-model-kit.cz/21-kamiony- ... actor-amt/
Naposledy upravil neophyte dne 28 pro 2013, 21:49, celkově upraveno 1
Pali, teraz to vypada uplne v pohode,aj farebne aj co sa tyka hrubky dratov,,v kombinacii tenke hrubsie,je to ok ,,,starter ok,alternator ok,a filter nabuduce kable zhora,do drziaku ,a myslim si,ze viac ich tam nebude treba,teda podla mna ,,uvidime co na to odbornici,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Vyzerá to dobre. I ja teraz zápasím s detailami na rámu Mercedesu aby boli približne v mierke, ale vždy som s tým mal problém aj pri iných modeloch. Ale po pridaní ďalších komponentov to bude spolu v pohode. Veľa šťastia.
Pôvodne som sa chcel venovať kolesám a nádržiam. Ale... Zapozeral som sa na točnicu (alebo piate kolo) a skúsil som si do nej trochu ripnúť. Či dobre alebo zle neviem, len som rád že som sa k tomu odhodlal. Dúfam že to model oživí.
Pali je to dobre,len neviem ci ta paka na odopinanie navesu nema byt vodorovne a na druhej strane,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Ivan, to je o.k. Napríklad takmer všetky ameriky od italeri majú tie výlisky tiahla vpravo, ale... Len tak logicky som uvažoval, že keď zoskočíš z kabíny budeš obchádzať truck? Alebo tam pošli závozníka
Táhlo od točny je u amerik na straně řidiče. Možná je to někdy i opačně, ale já to neviděl. Ale opravdu by mělo vystupovat z točny kolmo k ose vozu nebo jen pod mírným úhlem v případě, že je tyč ohnutá.
V poslednej dobe som nádrže vždy dal farby šasi, poprípade karosérie. Tentoraz som skúsil do alcladu. Samozrejme nie je to dokonalé ale dúfam že sa dá na to pozerať.
Týmto by som mal šasi takmer hotové. Ešte nejaké blbôstky ako viečka nádrží, káble pre vedenie nafty, kryt baterií. Apropo viem že tá kabeláž na batériách správne nie je ale aj tak to bude schované. Taktiež nie som spokojný zo zadnými zásterkami. Priestor medzi nimi a kolami je o hubu. Dosť mi pomohli lepty od CTM.