O to aby byly moje modely jiny se taky sakra hodne snazimZdeněk Petrovič píše:Na DAFech,ale je to náklaďák jako náklaďák,jenom mi ty tvoje fotky přišly takový realističtější než trucky co výdávám na soutěžích.
No jasne ze ze z kontejneru a uz je to hodne let. To sem byl este velkej pubertak, ted uz z toho rostu pomalu. Ty je jezdis? U koho smim-li se zeptat....nebo..s cim?Jan Pavlík píše:Kamiony gut , to vypadá jako normální modelařina![]()
Zajímalo by mě jak jsi přišel na svůj nick - nedlloyd?
Těhle beden jsem navozil do Antwerp a Rotterdamu stovky,brrr.
Jak vidim 40 kontajner jsem vopupínkovanej a o 20 ani nemluvim
Jan Pavlík píše:Jezdim, je to trochu větší...Vezmem najednou 108 dvacítek nebo 56 čtyřicítek, většinou, ale spíš mix na různý terminály.
Jestli modelaříš, jako, že ano (pěkně), tak z tý puberty nikdy nevyrosteš, furt si budem s něčím hrát.
Ivan Tůma píše:Jo a, pánové, to ještě nevíte, že s takovouhle Scanií jezdila a možná ještě jezdí dcera p. Vápeníka, Markéta. Jednou jsme se poktali na nějakým srazu kamionů, kde jsme hráli s kapelou. Tehdy to bylo ani ne dvacetiletý kůzle a bylo docela zábavný poslouchat story krásný holky za volantem takovýhle obludy.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků