Honzo, tu povrchovku jsem dělal asi tři týdny. Jelikož už ta kabina z předchozího lepení byla zmršená, tak to pořád beru jako cvičnej model. Co šlo, tak jsem opravil, ale něco prostě nešlo rozebrat a rozlámat jsem to nechtěl. Tu barvu jsem asi šestkrát smýval a pořád dokola stříkal. Jakžtakž jsem se ted naučil neudělat pomeranč a celej víkend jsem se snažil z toho vyloudit lesk. Stříkám s malým kompresorem bez vzduchojemu, tudíž nemam možnost si hrát s tlakem. No zkrátka to byly nervy.Ale zlepšuju se, nějak jsem se do toho zakousnul. Je to alchymie a třeba s tou moji aparaturou mi vůbec nejde stříkat akrylový barvy. To musim ještě doladit. Suma sumárum, berte moje laky ještě s rezervou. Třeba kabina na Volvu je už přichystaná na lak, ale ještě si na to netroufám, tu chci mít eňo ňůňo.
Romane, já myslím že o tom to je: třeba pro mně je jeden velkej zkušební model moje R500. Já už jsem se na ní doteď naučil tolik, že bych snad ani nelitoval kdybych jí nedokončil. Vůbec jsem neměl tušení co všechno si na ní budu muset udělat a jak se mi to povede. A o tom to je: zkoušet a především mít touhu zlepšovat se. Bez toho už bych dávno modely nelepi, protože bych neměl kam dál jít...
Jak píše Bouvier. Ono to do zelena má opravdu být, při slunci ano, když je zataženo, je to do černa. Ale jak jsem tu clonu kdysi zprasil, tak jsem ji musel udělat neprůhlednou.
Tak konečně zas jedu. Kompresor jsem vyřadil, pořídil jsem flašku s CO2 a hned zkusil první nástřik. Reknu vám, je to nebe a dudy. Tak nějak jsem se snažil ten povrch vyfotit, jak to ted vypadá. Zítra na to hodím obtisky a lak a uvidíme.
Kdo tu psal,že je tu ,,přeslepičeno"??? Mercedes kam se podíváš........... Ta kabina s blejská jak psí k..ky. Moc pěkný. Hele fakt je to CO tak parádní???
No parádní je v tom, že si ted už můžu štelovat tlaky jak potřebuju. Do ted jsem jel jenom na těch 0,6 baru. No a ještě můžu stříkat ikdyž doma všichni spí. Ještě jsem nalepil obtisky a ted už musim do práce.
Konečně jsem zas tam kde jsem už byl. Na fotce je zatím vše na sucho. Pomalu se to blíží do finále a ikdyž je to takový na třikrát poslepovaný zkušební kousek, rád bych ho vzal s sebou do Prahy. Co ještě musim dovyrobit je spoiler na střechu a zadní uchycení kabiny. Vlastně ještě dodělat kastlíky pod kabinou u blatníku, ale ty asi nestihnu. Toť zatím vše.