Ach jo už zas Scania .. bavil jsem se s kamarádem a on říkal že nechápe proč všichni jak vocáskocé stavějí tyhle Scanie, jsou sice pěkný ale staví se to hrozně blbě.. tak newim ..
Já slibuju,že další můj model SCANIA opravdu.........ale opravdu nebude............ Pro Vario 612 a jeho znak v nicku.......se taky divím,proč nestaví všichni Mercedesy.............
Joudo já mám určitej vztah k Mercedesům a mě to je jedno jestli to stavějí všichni nebo ne ... Romana chápu to napsal dobře , ale zas mluvím jen k těm že když vidí samé Scanie tak hned si staví taky aby byli In, nikdo na modelforu mi takhle nepřipadá ale jak znám ty debílky kteří nejsou na modelforu tak mi to tak příde.. A hlavně každý staví co se mu líbí!!!! toť vše ..
Odůvodnění: stavím "svojí" Scanii se kterou jsem poslední půlrok jezdil než jsem jí minulej týden předal bráchovi,nestavím auto z krabičky,ale snažím se o model podle skutečného auta ke kterému má nebo měl člověk nějaký vztah.Je to můj první model kamionu,tudíž nejsem ovlivněn trendem "postavím Scanii protože je staví všichni".Pouze na vysvětlenou Všem jen to nej při stavění jakéhokoliv modelu
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
jedeš pěkně,já si koupil spray od Tamiye na rám a až doma jsem zjistil že je to sice tmavě šedá a le na světle jde do zelený takže to mam pro příště,když kupovat barvu tak se na ní nejdřív podívat na světle.....
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu