Ani se toho nechci moc zbavit,jako to už chci mít hotový..... konečně to trochu,to téčko připomíná....i když se to nezná,chybí toho udělat ještě spousta.....
No, paráda, bude to krásný auto a Highline a T je hezká kombinace, dobrá volba budeš stříkat na černo i pruh přes okolo čelního okna přes dveře až k prolisu na boku? Myslím, že by to hezky ladilo, i když to bude asi pakárna na maskování
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Jelikož už se konečně blíží konec týhle stavby,vymejšlím,čím to ještě doladit .... tak jsem ještě kompletně serval pásky z nádrží,nádrže znova obrousil a nastříkal....vyrobil nová víčka,čerpadlo a pár hadiček jak je to na skutečný nádrži.....nový pásky už mám v surfu,zejtra stříknu červenou a dám na auto .....a spodek bude pomalu final....bouda nemá ještě černý lemy kolem oken,čekám na maskovací pásky...tak dělám drobotiny,zrcátka,světýlka....tak uvidíme....snad už to ničím nezkazím a brzo mi to zmizne ze stolu....
Jedna rychlá.....ještě doplním přezky na blatníky....
Při přehrabování věcí,jsem narazil na Téčko,které mělo bejt podle mých propočtů už dávno hotový.....tak než se naplno pustím do Romana dorazím ho.....nastříkal jsem lemy kolem oken a olinkoval,budu muset ještě něco málo zalakovat,nechat vytvrdnout a vyleštit....všechny píčovinky už mám pomalu hotový,tak už by neměl bejt velkej problém to na auto naplácat.... ještě se mi nepozdává ten interiér,zdá se moc tmavej,tak ho ještě nejspíš předělám.....uvidíme
Ahoj všem.....dávám poslední fotky před kompletací....všechny věci už mám pohromadě...kabina znovu nalakovaná,ještě ji lehce přeleštím a tím končím....poskládám a finito.....trvalo to všechno poměrně dlouho,během stavby jsem narazil na spoustu problémů,které vznikly hlavně mým přičiněním ,další šlamastika byla,to všechno popasovat,aby to vypadalo....jsem moc rád,že to budu mít za sebou.....další fotky budou už v galerii spolu s LBčkem.....a tím pomalu a jistě svoje účinkování zde na fóru ukončím....